Başkasının aklı başkasına gider mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

willrfire

Banlı Kullanıcı
sorum konunun başlığındaki gibi telepati yada imajinasyonla başkasının yetenekleri zekası aklı başkasına gider mi

Şaka yapmıyorum bi tanıdğım baya ilgiliydi durugörü telekineziyi falan çok iyi yapabiliyordu..beynini teta seviyesine indirip kendini eğitiyormuş..teta seviyesindeyken aklının başkasına gittiğini görmüş çocuk akıl hastanesinde şimdi..hani gerçek mi bu olay çözemedim ben size bilidirip gerçekliğini sorgulamak istedim...

Baskasına gıtmıs derken yetenegı mı yoksa komple olan aklı oldugu gıbı mı baskasına gıtmıs anlayamadım.

Şaka yapmıyorum bi tanıdğım baya ilgiliydi durugörü telekineziyi falan çok iyi yapabiliyordu..beynini teta seviyesine indirip kendini eğitiyormuş..teta seviyesindeyken aklının başkasına gittiğini görmüş çocuk akıl hastanesinde şimdi..hani gerçek mi bu olay çözemedim ben size bilidirip gerçekliğini sorgulamak istedim...
Siz yetenek değilde akıldan bahsediyorsunuz galiba.Akıl hastanesine yatacak derecede bir akıl kaybı.
Zannımca olacak şey değil,teta seviyesinde aklın başkasına gitmesi..Başka bambaşka şeyler ,sebepler vardır hastaneye yatmasında..

astralde 51.bölgeye gittiğini falan diyordu.yerin altında uzaylı var diyordu..bende he he tamam afferin falan diyordum zaten bunu dememden sonra çocuk küstü gitti..sonra da aklını kaybetmiş.bana denilen bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri