"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başkasına Uzaktan Tarot Açılımı Yapma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hazaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hazaR

Kayıtlı Üye
Bu konuda çok fazla bir şey bulamadım;mesela ben arkaşıma bir açılım yapmak istiyorum bunu neyle sağlayabiliriz ? Onun niyet etmesi mi ? Kartları onun adına çekmeye niyet etmem mi ? Veya nasıl bilgiler gerekiyor,
resmi anne ismi doğum tarihi vs lazım mı ? Net bir cevap bulamadım.

Benim tanıdığım tarot bakan birkaç kişi , tandığı bir başkası adına tarot çekiyordu.Daha önce tanıştığın , geçmişinin olduğu biri olması şart diye biliyorum sadece.

fark etmez kişinin nerde olduğu, eğer yüz yüze değilseniz. anne adı adı ve resmi yeterlidir. doğum tarihi burcunu belirlemek için gereklidir. bdoğrum tarihi yerine burç sorulabilir. resim var ise isim yeterlidir. hitap etmek açısından. tanıdığınız biri ise zaten artı bir bilgiye ihtiyaç yok.

Hayır resim var ise sadece isim yeterli. Bakabiliriz hiç bir Bilgi olmadan da bakabiliriz. Örneğin soruyorlar aklımdaki kişi diye. Hiç bir veri Yok bir şekilde bakıyoruz ama
ne kadar çok Bilgi o kadar iyi sonuç veriyor. Ayrıntı ve detay için. Resimsiz fal taleplerini hiç bir bakımcı sevmiyor açıkcası.

Tanıdığım biri, arkadaşım yani.Sadece kartları onun adına niyet ederek seçiyorum yani anladım.

Hayır resim var ise sadece isim yeterli. Bakabiliriz hiç bir Bilgi olmadan da bakabiliriz. Örneğin soruyorlar aklımdaki kişi diye. Hiç bir veri Yok bir şekilde bakıyoruz ama
ne kadar çok Bilgi o kadar iyi sonuç veriyor. Ayrıntı ve detay için. Resimsiz fal taleplerini hiç bir bakımcı sevmiyor açıkcası.

Anladım tabi ki fotoğrafsız zorluk olabilir. Sağolun cevap için.

Geri