nizam-ı ilmiye
Kayıtlı Üye
Bu alemde ya da başka bir alemde,insan cin vampir demon vs... gibi yaradılan hangi varlıklar var?ve bunların özellikleri nedir?ben bu konuda gerçekçi bir şekilde bilgilenmek istiyorum.
Bu konuda çok eski kaynaklarda kan içen yaratıklardan bahsedilir. Sonra bildiğimiz vampir tanımı sulandırılan ve çoluk çocuğa düşen cadı işleri gibi bir yığın çöp halini almıştır. Aslında o eski kaynaklar o kadar farklı kültürlerde çeşitli ki, adını hatırlamadığım bir veya iki üniversitede vampirleri araştıran akademik çalışmalar da var.Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Vampirlerin olduğuna dair somut bir delil insanoğlunun elinde var mı ?
Kur'an katrilyon kere katrilyon varlığı tek tek sınıflandırmıyor. Yani bu konuyu Kur'an çerçevesinde bu belirttiğiniz mantıkla irdelemek yanlış olur. Vampir nedir? Bu hikayeler ve anlatımlar nereye dayanır? Bunları araştırmak ve bu ''vampir'' meselesinin ortaya çıkmasında besleyici rol oynayan kaynakları bulmak lazımdır. Belki bugün anlatıldığı gibi olmasa da bu tanımlanan türün bir ya da daha fazla özelliğini barındırmış bir canlı türü yaşadı mı, yaşadıysa ne yaptı, hastalık mıydı, neler yapardı bunları da kapsayacak biçimde düşünürsek karşımıza değişik şeyler çıkabilir.Vampir deli saçmasıdır! İyi bende bi isim uyduruyum destekli bişey atıyım.Olup olmadığının kanıtı yok desinler.Ama şüphe etsinler. şüphecilik Satanislerin kulladığı bişey,kendi tarikatlarına adam almak için Allah ın varlığından şüphe ettirmeye çalışyolar. Vampir vb saçma şeylere inanlara acıyorum yok çünkü! Cin,melek,şeytan var! Ama demon,vampir,orb,vb şeyler uydurmadır!kanıtım varmı yok.! Olduğuna dair sizinde yok!Kuranda geçenler dışındakine inanmak yanlış. Ha bide dünya dışından varlıkların geleceğini Hz.Ömer söylemiş.Bu. Vampir vampir vampir acaba bu kelimeyi lim uydurdu bu güne kadar geldi?
Vampir deli saçmasıdır! İyi bende bi isim uyduruyum destekli bişey atıyım.Olup olmadığının kanıtı yok desinler.Ama şüphe etsinler. şüphecilik Satanislerin kulladığı bişey,kendi tarikatlarına adam almak için Allah ın varlığından şüphe ettirmeye çalışyolar. Vampir vb saçma şeylere inanlara acıyorum yok çünkü! Cin,melek,şeytan var! Ama demon,vampir,orb,vb şeyler uydurmadır!kanıtım varmı yok.! Olduğuna dair sizinde yok!Kuranda geçenler dışındakine inanmak yanlış. Ha bide dünya dışından varlıkların geleceğini Hz.Ömer söylemiş.Bu. Vampir vampir vampir acaba bu kelimeyi lim uydurdu bu güne kadar geldi?
Hz.Ömer gerçekten böyle birşey söylemiş mi? Ben hiç duymamıştım.
Vampir deli saçmasıdır! İyi bende bi isim uyduruyum destekli bişey atıyım.Olup olmadığının kanıtı yok desinler.Ama şüphe etsinler. şüphecilik Satanislerin kulladığı bişey,kendi tarikatlarına adam almak için Allah ın varlığından şüphe ettirmeye çalışyolar. Vampir vb saçma şeylere inanlara acıyorum yok çünkü! Cin,melek,şeytan var! Ama demon,vampir,orb,vb şeyler uydurmadır!kanıtım varmı yok.! Olduğuna dair sizinde yok!Kuranda geçenler dışındakine inanmak yanlış. Ha bide dünya dışından varlıkların geleceğini Hz.Ömer söylemiş.Bu. Vampir vampir vampir acaba bu kelimeyi lim uydurdu bu güne kadar geldi?
70.000 alemden bahsediliyor bizim aklımız kesmez guzel kardeşim Allahu alem en iyisini bilir =)
satanistlere neden kötü gözle bakıyorsunuz?imzanızdan müslüman olduğunuz anlaşılıyor...peki islam hoşgörü değil mi?siz neden hoşgörmüyorsunuz?şüphe satanist işi demişsiniz,peki şüphe etmeden doğru bulunur mu?her bilgiyi doğrumu kabul edelim?işin diğer boyutu allah sebepsiz bir şeyi yaratır mı?peki vampir yok demişsiniz ateş olmayan yerden duman çıkar mı?konu başlığı başka hangi varlıklar var vampir denmiyor ancak akıllar hemen vampire kayıyor...demon yok demişsiniz ha o kadar siğil,tarif,kitap yalan yani!ancak ben hoşgörerek bu dediklerinizi görmemezlikten geliyorum...