deneyenler tecrübelerini paylaşırlarsa çok memnun oluruz
ben denedim hatta şuanda bile etkisindeyim uyguulamanın sırrı şurda içinizde öyle bir mutluluk ve poztif eneji doluyorki miğdenizin hareket ettğini bile hissediyorsunuz insanlara karşı cokdaha sevecen oluyorsunuz haliyle insanlarında size bakışı değişiyor ayrıca okadar mutluluk veriyorki içmeden sarhoş olmuş gibiyim yapalı beş saat oldu saatlerdir gülüyorum bikaç defa kardeşim ne içtin sen diye bile sordu agzına uflemek zorunda kaldım =)
ayrıca ciddi ve kötü bişey oldugunda bu mutluluğun saçma olacagından korkuyordum fakat öyle olmadı yarım saat önce önemli ve üzücü brsey oldu içimdeki poztiflik hala hat safhada ama kendini geri plana çekti ve hala orda beklediğini hissedebiliyorum üzüldüğmün farkına varıyorum ancak kendimi kaptırmıyorum hala hayata pozitif bakıyorum ve olumluyum =)
dipnot: uygulamayı okurken urperebilirsiniz hafif bir korku gecebilir içinizden bu sizin cagırdıgınız seyin etkisi kötü bişey yok yanlış anlamadıysam geldiğini hissettim o sırada ama okumayı bitrir bitirmez başlayan gülme aralıksız devam ediyo =)