destina
Kayıtlı Üye

Eyüp Sultan hazretleri gibi. Ziyarete gittiğimzde ne yaparız? Önce Allah'tan isteriz. O büyük insanlar da bizim için Allah'a dua ederler. Bir vasıtadırlar.
Türbeleri ziyaret ederek, direk o kişiden yardım ummak, Allah'a şirk koşmaktan başka bir şey değildir. Önce Allah'tan sonra vasıtası olan meleklerden yardım diliyerek dua edelim. Dua ve istekleriniz iyi yönde olduğu sürece bir günah teşkil edeceğini mantıken sanmıyorum.
Allah Peygamberleriyle iletişim kurarken bile Meleklerini kullanırmış (Cebrail Aleyhisselamı). Türbelerdeki kişilerden bir yardım istemiyoruz zaten onlar sadece aracılık eden yüksek enerjili kişiler. Oralar aslında enerjinin toplantığı çok yüksek frekanslı enerji kapıları.
Osho'nun Gizemli Sırlar Açıklanmamış Gerçekler kitabında Haç mekanlarını Simyası diye bir bölüm vardır. Orada bu konudan güzel bahseder.
"...Hac mekânları yaratmanın tek nedeni, herkesin içsel yolculuğuna kolaylıkla— başlayabilmesini sağlamak için, bilinçli enerjilerle yüklü güçlü alanlar yaratma— deneyleri yapmaktı.
Bir tekneyi yürütebilmenin iki yolu vardır. Bunlardan biri yelkenleri doğru zamanda, rüzgar doğrultusunda açmak ve kürekleri kullanmak; diğeri ise yelkenleri kapalı tutup küreklerden faydalanmaktır. Hac mekânları bilinç ırmaklarının kendiliğinden aktığı yerlerdir: Senin yapman gereken tek şey bilinç yelkenlerini açarak bu akımın ortasında durmak ve ileri doğru yolculuğuna başlamaktır.
Böyle yerlerde diğer yerlere ve kendi başına kat edeceğine oranla çok daha kolay ve çabuk yol alman mümkün olacaktır. Başka bir yerde fark etmeden negatif bir yere ulaşabilir ve yelkenlerini yanlış yöne doğru açarak varmak istediğin noktadan daha da uzak düşebilir ve kaybolabilirsin.
Örneğin olumsuz duygularla dolu — söz gelişi kasapların bütün gün hayvan kestiği — bir yerde oturmuş meditasyon yapıyorsan zihninde büyük bir mücadele ve çatışma oluşabilir. Meditasyon yaparken oldukça alıcı, açık ve savunmasız bir hale gelirsin; bu yüzden o sırada etrafında olup bitmekte olan ne varsa sana geçebilir. Bu nedenle meditasyon yaparken her zaman seni yanlış bir yere götürmeyecek bir yer seçmen gerekir. Meditasyon sırasında rahatsız edici duygular hissettiğinde veya sükûneti yakalamakta zorlandığında bulunduğun yeri değiştir. Kişi hapishanede bile meditasyon yapabilir ancak bunun için çok sağlam bir kişilik gerekir. Hapishanede meditasyon yapmana yardımcı olacak farklı yöntemler vardır; negatif güçlerin giremeyeceği bir sınır çizgisi yaratman gerekir..."
Kitapta ayrıca türbeler, kutsal yerlerin enerjilerinin yükselerek dilek kapısı vazifesi görmesi, hastaların iyileşmesi için vesile olmalarına da değinilmiştir ve konu bence güzel anlatılmıştır. Kitabı öneririm.
Syg. & Svg.
:Angel_anim:
Sekiz yıldır ingilizce ile uğraşıyorum ama thou walketh vs kelimeleri ilk defa gördüm.İngilizcesini çevirirseniz bizleri aydınlatırsınız.
Konunun Cadılık veya batı majisi adı altında olması şeytan a yapılan yalvarışı göstermez. Acaba kaç kişi şeytana bu duayı söylerken taptığını anladı..Yahu arkadaşlar göz var akıl var. Bakın hangi başlık altında olduğunuza! Maji Okulu Batı... Cadılık enokyan vesaire bir araştırın bakalım bu başlık altında bu konular nedir. Hepsi yazıyor. Araştırmadan ezbere saçma sapan yazılar yazmayın! Öğrenin bilgi edinin. Ne demek şeytana taptırılmak vesaire? Burada her dinden ve her görüşten konular var. İslami site yahut pagan sitesi yahut ateistlere özel site değil burası. Okumadan içeriklere bakmadan böyle saçma mesajlar yazmayın rica ediyoruz!!
Ayrıca nuast rahatsız olduysanız gelmeyin bu kadar basit. Kimseyi burada zorla tutmuyoruz... Rahatsızsanız hemen üyeliğinizi iptal edebilirim.
Konunun Cadılık veya batı majisi adı altında olması şeytan a yapılan yalvarışı göstermez. Acaba kaç kişi şeytana bu duayı söylerken taptığını anladı..
Tabi ki burda satanistler de onların duaları da olacak. Ama bunları yazarken altına belirtilmesi gerekiyor. Yeter ki yazının altına bu bir satanist duasıdır yazın sonra ne vaatler verirseniz verin.. Zaten başlık farkedilme duası değil mi önce farkı yazarken belli olsun...
Yazıların altına referanslar yazılması gerekmiyor mu? BU yazının altına alınan referans kaynağı bilindiği halde neden yazılmıyor?