öncelikle merhaba. Ben bir kızla tanışmıştım bir kaç sene önce neyse kızla beraberken yine mistik olaylar oluyordu ama pek takmıyordum neyse bir gün kız bana sana bir şey dicem dedi senin dedi babanenden (babannem ben küçükken ölmüş) sana gelen varlıklar var haberin olsun aslında babana gelmeleri gerekiyor ama onu es geçip sana geliyorlar ve çok negatifler haberin olsun dedi sonra babannemin fiziksel ve karakter özelliklerinden bahsetti hepsi tamamen doğruydu sonra benleyken gözünün önüne sürekli yeşil giyinen bir kadın geldiğini söyledi neyse aradan zaman geçti biz bu kızla ayrıldık aradan bir kaç sene geçti kahvaltı yapıyorduk annem müge anlı hayranı hep onu izler orada da sahte büyücü olayı mı ne vardı onu işliyorlardı babam dedi ki yıl olmuş bilmem kaç hala büyüye inanan bu sahtekarlara para kaptıranlar mı var dedi neyse annem döndü birden babama bunu kendi annesinin mezarına büyü gömen adam mı söylüyor dedi. Babam yaptık bir cahillik ben onu dua sanıyordum ne biliyim ablam elimize tutuşturdu gönderdi gömün diye söyledi bizde gömdük neyse ben tabi şok içinde nasıl yani dedim annem anlattı işte halam babamla amcama bir kağıt vermiş demiş bunu gömün annemin mezarına annem rahat uyusun orada da zehra teyze diye biri varmış demiş sakın öyle bir şey yapmayın o büyü başınıza bela alırsınız amcam zehra teyzeye demiş bir şey olmaz neyse onlarda gitmişler babam korkmuş demiş ben yapamıcam amcam demiş ver ben yaparım neyse gömmüş kağıdı ertesi gün birden telefon çalmış yengem demiş anneme koşun amcam için bayılmış neyse amcamı hastaneye götürmüşler her şeyi normal ama garip garip hareketler yapıyormuş sokağa çıkıp bağırıyormuş felan sonra bu böyle olmayacak hocaya götürelim başka yolu yok bunun sonra bir hoca bulmuşlar izmirde çok ünlü ünlüler bile geliyormuş adama mendereste sıra numarası felan alıyormussun bayada pahalıymıs dedem demiş ben vericem parasını yeter ki iyileşsin neyse gidiyorlar. İçeri giriyorlar daha konuşmadan adam biraz durmuş demiş yeşil giyinen o kadının size verip gömdüğünüz büyüyü o mezardan hemen çıkarın suya bırakın demiş gitmişler çıkarmışlar büyüyü suya atmışlar ama ne yazik ki amcam kısa zaman sonra vefat etmiş fenalaşmış kalp krizi dediler ama tam ne bilinmiyor başıma gelen bu olayı sizinle paylaşmak istedim