"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

başarılı olmak için nasıl bir meditasyon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kivircik

Kayıtlı Üye
meditasyon psişik güçler veya değişik güçlerle derslerime nasıl odaklanabilir bir okuduğumu bir daha nasıl unutmaya bilirim çalışma isteği nasıl getirebilirim birde çıkacak soruları nasıl sezebilirim tıp okuyorum ve buna çok ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür edebilirim :)

Basarili olmak icin meditasyon? Vardir belki ama ilk defa karsilasiyorum böyle bir sey ile.
Belki böyle aramak yerine dini inanciniza göre dualar denemelisiniz, ne dersiniz? :)

benimde fikrim yok ama bu sitede pek çok olmayacağını düşündüğüm şeyin olduğunu gördüm merak edip sordum :)

Su ana kadar cesitli meditasyonlar yaptim fakat bu tür bir amac icin yapilani su an benim aklim almadi. :) Belki vardir, kim bilir? :p

Sitemizin yoga ve meditasyon bölümünden bakabilirsiniz belki uygun bir seyler bulursunuz sayin kivircik. Yardim etmek isterdim fakat size göre olan bir sey bulamadim su an. Yinede karsilasirsam burada sizlerle paylasirim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri