"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başardıklarınız neler?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vermud
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vermud

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar burada mistisizm adına birşey okuyup duruyoruz. Kimimiz meditasyonunu düzenli yapıyor , kimi büyüyle uğraşıyor.

Benim ilgi alanım yaratıcı imgeleme,

Merak ettiğim şey, uygulamalarınızla mucizeyi hayatınıza davet ettiniz mi hiç,?Ettiyseniz neler

Mesala benim istediğim bir şirketin işi var nokta vuruşu yapabilir miyim acaba :)

Mucize hayatın kendisi bana göre. O yüzden ayrıca mucize aramıyorum ama tabii ki artılar var ama bu hala öğreniyor olduğum gerçeğini unutturmuyor +)

şayet yaratıcı imgeleme dediğin bir şeye konsantre olup onun olmasını istemek ve kafanda o şekilde hayal etmekse bence çok etkili.ama kötü şeyler üzerinde benim imgelemem pek kuvvetli değil,iyi düşenerek iyi şeyleri hayal ettiğimde çok faydasını gördüm.mucize yaratmaya kadar gidemedim ama.

Burada bunların açıkça paylaşılacağını düşünmüyorum. Şayet emek verilip bir şeye ulaşıldıysa artık bunu dile getirmeye gerek duymaz kişi. Anlattığında işin büyüsü bozulur.

Not: Büyü kelimesi tamamen mecaz anlamlıdır.:)

Geri