"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başak Burcu (diğer buçlarla uyum ve özellikleri)

Bütün burçlar başak burcunun karşısına çeşitli şekillerde çıkarak, başak burcunun gelişmesine ve büyümesine yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklardır. evet aynen böyle oluyor:) p.i. saol

bence en doğru olanı başağı hayata kavuşturan ve tanıtan balık burcudur yaşadım ben bunu

Bir oğlak burcu mensubu olarak sanırım, en ideal eş benim için Başak burcu erkeği ?;) Siz ne dersiniz Urum Bey

çok güzel bir bilgi olmuş sağolun.=) kendi burcumun ve diğer burçların etkisinin bu kadar iyi tanımlandığını daha önce görmemiştim.Gerçektende söyledikleriniz doğru.Kova burcundan hayatta edinebilceğim en iyi dersleri edindiğimi düşünüyorum.Ve babamla yollarımızı ayırmamamızın neden olan şeylerde aynı yaydır kendisi=)

Babam koç burcu ve onunla ateş ve barut gibiyiz çok çabuk çatışıyoruz anlaşamıyoruz bu arada annemse balık burcu her ne kadar onu incitsemde aramız çabuk düzeliyor akrabalarımda akrep burcu olan birisi ile tartışdık. şimdi konuşmuyoruz.

'Bir kova burcu hanım hayatımı alt üst etti, ruh iklimim darmadağın şu anda.. Başak burcu olmakla alakalıbilmiyorum ama ben duygusal bir öküzüm.

• Beğendim
Tepkiler: AJA
Evet sevgii Joys hep aynı şeyi duyuyorum :)
Hayatımda kova ve yengeçlerden kurtulamadım :DAma yengeç beni iyi idare eder genelde. Akrepler de hep başımın belası oldu,pardon tatlı belası :D Henüz çok iyi uyum gösterdiğim burçla yakın diyaloglarda bulunmadım sanırım.
Terazi yay ikizleri pek sevmem mümkünse kaçarim .Tipik başağım sanırım ben de.Ama kendimi çok seviyorum gıcığım çekilmez oIsam da arada.. (tanıyanlar arada mııı ? ) diyordur duyuyorum :D

bir başak olarak hayatımda en çok zorlandığım karşılaşmalardan biri, yine başak burcu babamla yaşadığım sürekli çatışma. acaba başağın başağa açık etmeye çalıştığı ders nedir, yada, böyle bir karşılaşma aynaya bakmaktan ibaret midir sadece? neler düşünüyorsunuz?

Bende başağım ve diğer bir başakla ters düşüyorum herzaman.Kadını da erkeğiylede.Arada tuhaf bir etkileşim oluyor ama sanırım bir ipte iki canbaz hesabı.

Benimde öz burcum Başak her ne kadar çok fazla özelliğini taşımasam da, Aja aynı fikre katılıyorum,anlaşamadığım burçlar arasında ateş ve hava grupları yer alır zaten çekimsel midir nedir hayatıma toprak ve sudan başka insan almıyorum alamıyorum,öbür türlü yüzeysel yalan geliyor,diğer taraftan yükselen Akrep olmam sebebiyle marsın etkisinden ateşleri severim özelliklerini taşırım, ama hayatıma sokmam:D

Allah başak burçlu üstleri olanlara yardım etsin çok zor hiç çekilmiyorlar herşey kusursuz olmak zorunda onlara göre.

Bende başak burcuyum.temiz,titiz ve çok düzenli.yaylarla anlaşamam çünkü onları dengesiz ve kararsız bulurum.koçları da sevmem çok kavgacı ve savaşçı gelirler bana.kovalarsa çok özgürlükçü gelirler.genelde yakın arkadaşlarım başak,terazi ve yengeçlerdir.yengeçler çok kindar,teraziler eğlenceli.evet boğalar ve oğlaklarla iyi anlaşırım.ama en çok beni etkileyen burçlar balık ve akreplerdir.aslanları çok megaloman bulduğum için sevmem.

ben balık burcuyum başakla anlaşamıyorum akreple de anlaşamadım en iyi balıkla anlaşıyorum ama bu da çok tehlikeli oluyor iki çılgın dağıtıyoruz kendimizi

ben balık burcuyum başakla anlaşamıyorum akreple de anlaşamadım en iyi balıkla anlaşıyorum ama bu da çok tehlikeli oluyor iki çılgın dağıtıyoruz kendimizi
Sorun şu ki sadece öz burcumuza bakıp değerlendirme yapmamız.Yoksa normalde su grubusunuz su grubunun anlaşacağı elementler su ve toprak olmasına karşın anlaşamıyorum diyorsunuz .Güneş ,yükselen ,ay burcu ,gezegensel açılımlar hepsi işin içinde ,değerlendirirken göz ardı etmemek lazım;)

Geri