"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Baş ağrısını ve baş dönmesini geçirmek için (hızlı tedavi)

Maksimilyanus

Banlı Kullanıcı
Baş ağrısı ve baş dönmesini geçirmek için,bir kanepe veya koltuğa uzanın,ayaklarınızı yukarı doğru kaldırın ve öylece en az on dakika bekleyin,sonra ayaklarınızı düz uzatın,başınızı sağ tarafa doğru çevirip aşağı doğru sarkıtıp aşağı doru bakarak üç dakika bekleyin,sonra başınızı sol tarafa çevirip aynı şekilde aşağı doğru üç dakika bakın.Gözlerinizde hafif bir titreşim olabilir.Sağ gözünüz titrerse başınızın sağ tarafı,sol titrerse sol tarafında sorun var demektir.Titreme her zaman kendisini göstermeyebilir.sonra hızlı bir şekilde kalkın.Bu uygulamada kan dolaşımını düzenleyerek baş ağrısını ve baş dönmesini geçirebiliz.Başımızdaki bazı hücrelerin bir araya gelerek birkmesini önleyerek tekrar önceki yerlerine dönmesini sağlayarak bir tedavi uygulayabilirsiniz.
 
kaynak göstermiştim reklam olmasın diye kaldırmışlardı :) açıkçası bende kaynak göstermiyorum artık . kaynağı kaldırıyorlar :)
 
Burada bilindik bir hata var;beynin sağ lobu da sol lobu da iki gözü de kapsar.Şöyle ki gözlerinizi(hem sağ hem sol göz için geçerlidir)sağa kaydırdığınızda retinadan sinyaller beynin sağına gider,gözlerinizi sola kaydırdığınızda ise sinyaller sola gider.Böylelikle görme konusunda beyinde sistematik bir birleşme oluşur.Öbür türlü olsa iki göz devamlı farklı farklı hareket ederdi zaten bir türlü bir araya gelip koordine olamazdı:)
O halde yukarıda verilen alternatif tedavi yönteminde başı sağa çevirdiğimizde iki gözle de sağa,sola çevirdiğimizde iki gözle de sola bakmalıyızki gözlerde titreşim olursa sıkıntılı bölge tespit edilsin.
 
Bende kendi deneyimimi ekleyeyim nefes egzersizi yapmakda bir cok rahatsizligi ortadan kaldiriyor hemde cok hizli bir sekilde.
 
Örneğin düşük tansiyona bağlı baş dönmesi evet geçici dönmedir ve o an için geçirilmesi makuldur. Ancak baş dönmesinin kendisi bir hastalık değildir, hastalığın belirtisidir ve hastalığın kaynağı çözülmeden, belirtiyi geçirmek iyilik olmayacaktır kişiye. Kulaktan tutun da beyin damarlarına, hatta tümörlere kadar ciddi bir yelpaze söz konusu, ufak çaplı rahatsızlıklar da olabilir ancak sağlık konusunda risk almamalı diye uyarımızı da yapalım.
Kaldı ki beyin damarlarından kaynaklıysa, başı sürekli bir tarafa baktırmak damarların pıhtısının daha birikmesine de neden olabilir. Son olarak da hızlıca kalkmak, düşük tansiyona bağlıysa daha da arttırabilir gibi.

Sevgiyle...
 
Geri
Üst