"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banyo yaparken kulağıma ezan sesi geliyor!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kiymazxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kiymazxx

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,konu başlığında belirttiğim gibi banyo yaparken kulağıma ezan sesi geliyor ,yada ben öyle hissediyorum bunun sebebi nedir?

Yaşadığınız durum rastlantı olabilir,psikolojik bir durum olabilir ama parapsikolojik bir olaya benzemiyor. Kafanıza takmanıza gerek yok :)

Normal bir olayda olabilir ilahi bir olayda olabilir yada ikiside olmayıp parapsikoloji olayda olabilir. Yardıma ihtiyacınız da olabilir olmayadabilir

Yani kısacası bunun ne olduğunu burada soru cevap şeklinde anlamak çok zor uzmanların gözetiminden geçmelisiniz

Banyo esnasinda kulaginiza su kaciyor ve bu bir ugultuya sebeb oluyor ve siz bunu ezan gibi algiliyor olabilirmisiniz ?? Yani saadece banyo yaparken duydugunuzu zan ettiginize göre, olabilirmi ? :)

Benimde durup dururken gelir kulağıma ezan sesi..Normalde ezan sesi duyunca direk şefaat getiririm, durup dururkende duyunca farkında olmadan şefaat getiriyorum, belki şefaat getirmem için yada alt pisikolojimde ibadetlerimi yeterli yapmıyorum ondanmı acaba diye düşünürüm hep.

Banyo esnasinda kulaginiza su kaciyor ve bu bir ugultuya sebeb oluyor ve siz bunu ezan gibi algiliyor olabilirmisiniz ?? Yani saadece banyo yaparken duydugunuzu zan ettiginize göre, olabilirmi ? :)
sanmıyorum çünkü kulağıma su kaçmaz yani dikkat ederim :) birde iyice dinlemeye çalışınca yani her şeyi bırakıp ezana konsantre olunca kendi kendiliğine bir süre sonra duruyor bu bir kaç kez daha yaşanmıştı tekrarlanınca yazıyım dedim.

Bunların psikolojik olduğunu düşünüyorum. Zaman zaman benim de başıma benzer seyler geliyordu ancak psikolojik olduğunu bildiğim için farklı şeyler düşünüyorum ve zamanla geçiyor. Sonuçta burası parapsikoloji forumu ve bilinçaltınız her türlü olaydan etkilenmiş olabilir.

Arkadaşım kulağına ezan sesi gelmesi,hayırsız bir durum değil.Bence namaz kılman için özellikle ilahi kudretin sürüklemesine maruz kalıyor olabilirsin.Tavsiyem olabildiğince namazını kıl, zira son yaklaşıyor bu son çağrı olabilir.

Kardeş bi kaç gün cünup kalıp da sonrasında yıkandığın hiç oldu mu..!.?
Bu, tesadüfi bir şey değil zaten kainatta hiçbirsey asla tesadüf değildir.!
ve sıradan, birşey de değildir ve psikolojik de değil. Bunun aynısı bir tanıdığımın başına da geldi.
Benzer bi şeyde benm başıma geldi.
Benm başıma gelen şey: Akşam la yatsı arasında içim geçti ve yarım saat uyur gibi oldum ve ezan sesiyle uyandım. Sandımki yatsı okunuyor ama neredeyse bir saat vardı ezana.
Bunlar; uyarıdır arkadaşlar. Gidişatı düzeltmek için.!
Ya melek aracılığıyla yahudda cin aracılığıyla bir uyarıdır.
Banyodaki mesele için çok uzun süre banyoda kalmamak ve cunub gezmemek ve cinlerin herhangi bir hususunu uzuuunca bir süre dusunmemenizi tavsiye ederim.

Eskiden ne zaman tuvalete gitsem bir saat dink donk sesi duyuyordum. Özellikle aksam saatlerinde. Fakat farklı saatlerde. Bazen çeyrek gece bazen yirmi varken gibi. Düzenli değil. Havalandırmadan ses geliyor desek binada bu saatten kullanan yok. Bende yan binadan duvarlardan geldiğini düşündüm. Komsunun bozuk bir saatini dinliyorum diye dusundum. Eğer ilahi bi olay değilse bu tarz birşey olabilir. Yan binadan duvarlardan filan olabilir. Sürekli ezan acip dinleyen birine denk geliyor olabilirsin.

Bence psikolejik ben istediğim zaman bir şarkıyı dinliyormuşum gibi sesini duymaya çalışıyorum ve kulaklık gibi şarkı çalıyor kulağımda her istediğimde yapıyorum sadece çok iyi hayal etmek gerekiyor bi iki dakka sonra bangır bangır kulağımda hissediyorum sanki kulaklık varmışçasında tabi bi iki dakka bile sürmeden şarkıyı çok fazla düşününce kesiliyor

Tuvalet ve hamam edilen mekânlar şeytanlarn evidir, meskenidir.
Siz hayal gücünüzü kullanarak dinliyorsnz müziği ama onlar devreye giriyor. Onlar sebeb oluyorlar. Psikolojik değil çünkü gerçektir bu hayal gücüyle onların devreye girmesini sağlıyorsunuz.

Dostum olay ciddi de olabilir olmayadabilirir .
Ancak henüz bir olay yok duyduğun ezan sesine fazla aldırış etme fiziksel olarak durduk yere bir darbe veya zihinsel bir bulantıya girmediğin sürece bir sorun yok demektir .
Kendi kendine bunu düşünerek zarar verme , eminim geçicektir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri