Bana yardımcı olur musunuz?

gulsumiko

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili forum üyeleri
Umarım konuyu doğru kategoriye açmışımdır. Kendim hakkımda bir şeylerden bahsetmek ve yardımcı olmanızı istiyorum. Benim yaşım 30 a yaklaştı. Kendimi bildim bileli şansım hiçbir konuda yaver gitmedi aksine hep bir aksilikle karşılaştım sanki her daim sınanıyorum. Çoğu insanın çok rahatlıkla ulaştığı şeylere ben çabam olmasına rağmen ulaşamıyorum. Bunu her şey olarak düşünebilirsiniz hem bağlamda bunu yaşıyorum ilişkiler, aşk, para, dostluk, iş, aile aklınıza gelebilecek her şey arkadaşlar. Şimdi benim istediğim şansı kısmeti açacak artıracak ritüel olur, dua olur, uygulama olur her ne olursa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Benim kendimce size vereceğim tavsiye her gün Allah'a isteğiniz doğrultusunda dua edin. Ama elinizden geldiğince her gün etmeye çalışın. Çoğu yerde duaların sık sık, sürekli olması gerektiğini okudum. Mümkünse gece vakti bunun için 10-15 dk ayırın. Dua ederken kendi duanızın yanında aileniz, yakınlarınız hatta tüm insanlar için etmeye çalışın, duanın bir sınırı yoktur, sınırı siz koyarsınız. Bunu içtenlikle yapmaya çalışın. Ve bilin ki duyuluyorsunuz.

Astrolojik haritanızda bir sorun vardır. Bazı burçlar genel olarak şanssız oğlak burçları mesela.

Oğlak burçları çok şanslı. Barış Manço, Elvis, Jeff Bezos..

Kendini bulan tüm oğlaklar kendi evrenini yaratma gücüne sahiptir. Saturnun etrafındaki halkalar aslında Küçük uydular ve hayran kitleleridir. Takipçilerdir. Biatçılardır. Meleklerdir. Yardım için gelen Cinlerdir. Canı sıkılan oğlaklar daha etkilidirler.

Demek ki burada başka bir sorun var.

Astrolojik haritanızda bir sorun vardır. Bazı burçlar genel olarak şanssız oğlak burçları mesela.
Ben aslan burcuyum pek burçlarla alakam yok

Benim kendimce size vereceğim tavsiye her gün Allah'a isteğiniz doğrultusunda dua edin. Ama elinizden geldiğince her gün etmeye çalışın. Çoğu yerde duaların sık sık, sürekli olması gerektiğini okudum. Mümkünse gece vakti bunun için 10-15 dk ayırın. Dua ederken kendi duanızın yanında aileniz, yakınlarınız hatta tüm insanlar için etmeye çalışın, duanın bir sınırı yoktur, sınırı siz koyarsınız. Bunu içtenlikle yapmaya çalışın. Ve bilin ki duyuluyorsunuz.
Ben hep dua ederim dostlarım için de ederim hatta bol bol sadaka da veriyorum ama sonuç hüsran.

Oğlak burçları çok şanslı. Barış Manço, Elvis, Jeff Bezos..

Kendini bulan tüm oğlaklar kendi evrenini yaratma gücüne sahiptir. Saturnun etrafındaki halkalar aslında Küçük uydular ve hayran kitleleridir. Takipçilerdir. Biatçılardır. Meleklerdir. Yardım için gelen Cinlerdir. Canı sıkılan oğlaklar daha etkilidirler.

Demek ki burada başka bir sorun var.
Bence de başka bir sorun var ama işte çözüm arıyorum hiçbir şey bilmeden

Ben hep dua ederim dostlarım için de ederim hatta bol bol sadaka da veriyorum ama sonuç hüsran.
Öyle demeyin. Bir sebebi vardır elbet. Belki zamanı gelmemiştir, belki olması sizin için hayırlı değildir. Benim de çok istediğim şeyler oldu, dua ettiğim şeyler oldu. Sonra olmadı ama iyi ki de olmamış dedim. Klişe bir laftır ama gerçekten böyle oldu. Dileğinizi iyi düşünün. İçerdiği şeyleri, sizi neye sürükleyebileceğini. Ama dediğim gibi siz çok isterseniz, dua ederseniz, ben olmayacağını düşünmüyorum. Şöyle düşünün sizi çok seven biri, kim vardır, anneniz diyelim, ondan bir şey isteseniz yapar değil mi? Veya sizi seven bir arkadaşınız o da yapar. Peki ya bu duyguların yegane sahibi, bize bu duyguları bahşeden yapmaz mı? Biz sevgiyi, merhameti tam anlamıyla deneyimleyemiyoruz. Çünkü bedenimiz bizi kısıtlıyor. Biz de bile böyle etkiler yaratabilen o duyguların, sahibinde nasıl olabileceğini düşündünüz mü? Siz şu an bir şükretseniz, Allah'ın sizin o yaptığınız bir şükrü yaptığınız her hatanın karşısına çıkarmayacağını bilemezseniz, kimse bilemez. Yani bir kul isteyip, Allah'ın vermemesi mümkün değildir, Muzaffer Ozak Hocanın deyimiyle, şanına yakışmaz. Ben akrabalarımdan dualar duydum, eşi için, çocuğu için dua eden duydum. Ve duaları kabul oldu. Ama onları elde tutmak da dua edilen kişiye de düşüyor. Siz dua etmeye devam edin ve Allah'ın her duanızda sizi duyduğunu bilin. Karşınızdaymış gibi dua edin.

Geri