blackhorrorgirlxx
Kayıtlı Üye
beni geçen yıldan beri seven biri var bende ona karşı his duydum muhabpet olması için ne yapabilirim
yeni konu aç tıkla sorularınız diye bir metin çıkıcak ordanKardeşim direk açıl. Eğer açılmazsan ya onu başkası sever ya da seni sevmez. Bu kadar basitBu arada ben nasıl soru sorarım? Yeni üye oldum da.
*Gündüzünüz enerjiyle dolsun*
ben utangaçımKardeşim direk açıl. Eğer açılmazsan ya onu başkası sever ya da seni sevmez. Bu kadar basitBu arada ben nasıl soru sorarım? Yeni üye oldum da.
dedikten sonra tüm okul duysun benle dalga geçsinBen senden daha utangaçtım, fakat utangaçlıkta bir yere kadar canımen son çıktım karşısına dedim "seni seviyorum, seninle ilk konuştuğum andan itibaren senden hoşlanıyorum" dedim. Kız da bana aşık olmuş
) o melez ve aerokinezi canavarı
bende accık ucundan telekinezi. Bu işleri iyi bilirim diyemicem ama sen benim yaptığımı yap. Karşısına çık ve en doğal duygularını söyle. Aşk yapmacıklık sevmez. Doğal ol ve kendine güven
.
*Gündüzün enerjiyle dolsun*
Kardeşim direk açıl. Eğer açılmazsan ya onu başkası sever ya da seni sevmez. Bu kadar basitBu arada ben nasıl soru sorarım? Yeni üye oldum da.
Tabii öğretirim ben de öğrenirsem ne demekben de yeni üye oldum.bir şeyler öğrenirsen bana da söylersin artık abicim.
benden büyüksün işte. ben 16 yaşındayım ama sen bilirsin abi. pardun özgür. özgür dü dimi ?Tamamda aynı yaştayız sanırım. 18 yaşındayım abi demezsen de sıkıntı olmaz...çünkü kimse bana abi demiyor ckksks
Onyx diyebilirsinbenden büyüksün işte. ben 16 yaşındayım ama sen bilirsin abi. pardun özgür. özgür dü dimi ?