Ajan 47
Kayıtlı Üye
Derslerime istekli çalışırdım ve satranç ve benzeri oyunlarda büyük bir başarı gösterirdim . Ta ki malum olan rakibi yeninceye kadar . Ardından o rakiple oynadığım oyunların tümünde mağlubiyet almaya başladım . Ondan önce araştırmalar yapıp sonuç belirleyip diğer olaylara akabiliyordum . Ve tüm zeka oyunlarında ustalaşmaya yönelmiştim . Ardından o alanlardada zayıflığım beni ele verdi . Ve herhangi bir olayın sonuçlarını olayın daha başından kestirebiliyordum . Düşünme yeteneğim genişti , bu yeteneğin köreldiğini hissediyorum . ( Zor olan herhangi bir problemi veya sorunu fazla düşünmeden çözebiliyordum . Bu şimdi 30 dakikayı bulur oldu . ) Herhangi bir kişinin önsezilerimle nasıl biri olduğunu doğru tahmin ediyordum . Ve bunlarında köreldiğini hissediyorum . Kısacası gücümün veya güçlerimin , başarımın veya kısıtlandığını / zedelendiğini hissediyorum . Ve bunun arkasındaki bildirinin büyü olduğunu düşünüyorum . Eski halime dönmek istiyorum ancak uzun çabalar ve uğraşlar sonucunda bile becerilerim sonuçsuz kalıyor . Yardım etmenizi istiyorum .