"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bana olan ilgi

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okitay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okitay

Kayıtlı Üye
Çok uzun zamandan beri birşey dikkatimi çekiyor bilmiyorum belki size saçma gelicektir ama bu benim baya dikkatimi çekti ve meraklandırdı uzun zamandan beri herhangi bir bebek bana baktığı zaman ben ordan gidene kadar yada uzaklaşana kadar gözünü benden ayırmıyor ağlayan bir bebeği kucağıma aldığımda susuyor bana bakıyor bazıları sadece bakıyor öyle bazıları bakıp gülümsüyor ama bu dikkatimi çekecek kadar çok oluyor denemek için herhangi bir yerde görüdğüm bebekle göz kontağı kurmayı denedim beni gördükleri zaman sesimi duydukları zaman herzaman aynı olay oldu bunun nedeni nedir acaba ? beni aydınlatabilir misiniz ? sadece normal birşey mi yoksa var mı altında yatan paranormal veya başka birşey ??
 
Aynı tecrübeyi ben de yaşıyorum sık sık. Bebeklerle muhteşem göz kontağı kuruyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Ama bunun anormal bi durum olduğunu hiç düsünmemiştim.
 
Genelde bebeklerin etrafında insanlar, tabiri caizse sürekli şebeklik yaparlar, onunla ilgilenir, güldürmeye, oyun oynatmaya falan çalışırlar. Eğer topluluk içinde biri geri planda duruyor ve ilgi göstermiyorsa bu bebeğin ilgisini çekiyor, o kişiyi inceliyorlar sürekli. Aynı durumu dayımın dokuz aylık kızıyla yaşıyoruz. Pek bebek, ya da çocuklarla ilgilenen biri değilim. Kucağıma zorla verilmedikçede ilgilenmem. Gülsün oynasın diye şekilden şekile giren insanlar bana çok komik gelmiştir her zaman. :) Genelde o da sürekli beni izler. Diğerleri gibi davranmayınca ona tuhaf geliyor, ayrıştırıyor sanırım. Sizde de böyle bir durum varsa sebebi bu olabilir.
 
Sosyo-psikolojiye göre bebeklerin güzel ve çirkin yüzleri ayırt ettiğini biliyorum. Fakat olayın izlerle ilgili olduğunu düşünüyorum, bebekleri varlık olarak alırsak, ilerde kaderinin baktığı kişiyle benzer bir takım vakıalardan geçeceğine ihtimal veriyorum bunu görüyorlar zannımca, yine psikolojiye göre bebekler kendilerini tüm gördükleri için, daha kendine yabancılaşmadığı zaman takıldıkları ilk izler bunlar oluyor ve dolayısıyla bakıyorlar
 
Geri
Üst