"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bana ne tavsiye edersiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan essence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

essence

Kayıtlı Üye
kendimi uzun zamandır çok garip hissediyorum aslında

ama bazı dönemlerde bu hissetiklerimin şiddeti artıyor...

yaşamaya çok isteksizim ...insanların yanındayken de onların bütün negatif enerjilerini alıyorum ...yada onlar benim enerjimi alıyor çözemedim :offtopic:

istinasız herkesin ama...

aynaya bakınca gözlerimin bulanık ve buğulu baktığımı fark ediyorum ,hiç canlı bakmıyorlar ancak ben kendimi düzeltirsem kendine geliyorlar

enejimi yükseltmem adına ne tavsiye edersiniz arkadaşlar..?

birde ellerim çok titrer...özellikle de başkasının yanında eğer

bende beğenmediği bir şey olduğunda anında hissediyorum ve istemsizce titriyorum ...

yaa off neredeyse nefes almaya dahi üşeniyorum :boat:

Size ilk önerim, sevdiğiniz şeyleri yapmayı deneyin. Mesela bir hobi edinin, bir kitap okumaya başlayın, film izleyin, vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle vakit geçirin. Hala duygularınızda bir değişim olmuyorsa bu sefer psikolog yardımı alın.

Güneşin salgıladığı bi ışın bizim mutluluk hormonumuzun salgılanmasına yardımcı olur. Bu yüzden yazın kendimizi daha enerjik hissederiz. Bu mevsimlerde güneşten yeteri kadar faydalanamadığımız için mutsuz hissediyoruz,halimiz pek olmuyor. Beslenmenize dikkat etmenizi de tavsiye ederim ek olarak.

kendimi uzun zamandır çok garip hissediyorum aslında

ama bazı dönemlerde bu hissetiklerimin şiddeti artıyor...

yaşamaya çok isteksizim ...insanların yanındayken de onların bütün negatif enerjilerini alıyorum ...yada onlar benim enerjimi alıyor çözemedim :offtopic:

istinasız herkesin ama...

aynaya bakınca gözlerimin bulanık ve buğulu baktığımı fark ediyorum ,hiç canlı bakmıyorlar ancak ben kendimi düzeltirsem kendine geliyorlar

enejimi yükseltmem adına ne tavsiye edersiniz arkadaşlar..?

birde ellerim çok titrer...özellikle de başkasının yanında eğer

bende beğenmediği bir şey olduğunda anında hissediyorum ve istemsizce titriyorum ...

yaa off neredeyse nefes almaya dahi üşeniyorum :boat:

Bir süreliğine ilgilendiğiniz her şeyi bırakın daha yeni şeyler yapın.Hayatınıza yenilikler katın. Saç stilinizi değiştirin,giyiminizi değiştirin vb. gibi şeyler yapın. Yenilikler yeni mutlulukları,neşeleri de beraberinde getirir. :) Yeni yeni ilgi alanları edinin.Meditasyon yapın,yoga yapın. :)

Ve yazınızdan anladığım kadarıyla hassas bir yapınız.Var ve bunun ne demek olduğunu bende biliyorum. Birisi le konuşurken o kişinin sizden hoşlanıp,hoşlanmadığını hissedebiliyorsunuz.Sizden rahatsız olup,olmadığını konuşmasından,el kol hareketlerinden her hangi bir şeyden bunu anlayabiliyorsunuz.Bu durum sizi çoğu zaman kötü hissettirebiliyor.Ama bu durumu sizin için daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Konuştuğunuz kişiler arasında sizi en çok iyi hissettiren kişilerle konuşun.Sizi kötü hissettiren kişilerle uzak durun.Hatta arkadaşlığınızı bile kesin. Bu hassaslık durumu aslında bir yetenek. Çünkü konuştuğunuz kişiler arasında sizin için kötü düşünenleri,kötü davrananları sezebiliyor ve hissedebiliyorsunuz.Bunu kullanarak arkadaşlıklarınıza yön verebilir ve iyiliğinize kullanabilirsiniz. :)

Bunları yaptıktan sonra hala bir sonuç alamadıysanız psikologa gidebilirsiniz. :)

Sevgiyle Kalın. :)

herkese tek tek teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için....

stil değişikliği elbette işe yarıyor belli bir süre için,o zaten aklımda :)

hassas yapım ise bilmiyorum..çok yoruyo beni ya ...etrafımda insan kalmadı seçe seçe :)

bir arkadaşımız da psikolog demiş...aslında evet olabilir ama ben önce kendim birşeyler yapmak istiyorum

meditasyon tarzı şeyler deneme istiyorum

enerjiyi dengelemek açısından...baktım o da olmuyor artık son çare psikolog tabi...

beynim o kadar dağınıkki aslında...konsantrasyonu sağlayamıyorum birde öyle bir şey var...

sanırım buna ihtiyacım var...hemen göz atıyorum

Ayrıca canlılık kazanmak için beslenme alışkanlıklarınızı da gözden geçirin, vitamin takviyesi yapın. Örnek: Roka,az sarmısak-limon suyu ve dereotu kardeşliği yahut mandalina-portakal beni sürünürken canlandırır,bir başkası elma yer ve canlandığını hisseder,bazı besinler ise tam tersi etki yapar örnek yumurta bende yavaşlık ve uyuşukluk yapar. Kesin olarak şu besin demek zor bünyelerin ihtiyaçları farklı ama kendinizi gözlemleyerek sizi canlandıran besinleri ve çeşitli bitki çaylarını kolaylıkla keşfedebilir, onlardan da destek kuvvet alabilirsiniz.

ben derdimi suya anlatırım, bazen gökyüzüne ve bilirimki mutlaka beni çok seven ve gören işiten ruhumun sahibi beni dinlemektedir.

24 saat geçmeden çok büyük olmasa da ilahi güzellikler gelmeye başlar, evet her zorlukla beraber bir kolaylık mutlaka var.

isteyin ve inanın.

neye inanıyorsanız yada kendinizi neye yakın yerde buluyorsanız o inancın ritüelleri ile bütünleşik barışık yaşayın.

ışıkla ve saglıcakla kalın.

ben derdimi suya anlatırım, bazen gökyüzüne ve bilirimki mutlaka beni çok seven ve gören işiten ruhumun sahibi beni dinlemektedir.

24 saat geçmeden çok büyük olmasa da ilahi güzellikler gelmeye başlar, evet her zorlukla beraber bir kolaylık mutlaka var.

isteyin ve inanın.

neye inanıyorsanız yada kendinizi neye yakın yerde buluyorsanız o inancın ritüelleri ile bütünleşik barışık yaşayın.

ışıkla ve saglıcakla kalın.

hmmm çok güzel....ben bunu sadece kötü rüyalar için geçerli sanırdım...

Size ilk önerim, sevdiğiniz şeyleri yapmayı deneyin. Mesela bir hobi edinin, bir kitap okumaya başlayın, film izleyin, vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle vakit geçirin. Hala duygularınızda bir değişim olmuyorsa bu sefer psikolog yardımı alın.
katılıyorum. evet Keira kardeşim doğru söylemiş nedense ülkemizde kişiler hasta bile olsa bile ilk olarak doktora yada uzman kişiler görünmek yerine neden hep paranormal olaylara yorar. Essence kardeşim ilk olarak bir doktora görün. halsiz kalmişsin muhtemelen sana vitamin takviyesi yapar. yada bir hastalığın başlangıcı olabilir. sonra paranormal olaylara bağla. kızma ama durum bu. Ben büyünün etkisi yada duaların etkisi olmaz demiyorum ama tutki hastasın e ben şu tılsımı yapayın kendiliğinden geçsin işte o olmaz. dua ve büyü ancak etkileşim hızını etkiler. başka da bişi yapmaz.

katılıyorum. evet Keira kardeşim doğru söylemiş nedense ülkemizde kişiler hasta bile olsa bile ilk olarak doktora yada uzman kişiler görünmek yerine neden hep paranormal olaylara yorar. Essence kardeşim ilk olarak bir doktora görün. halsiz kalmişsin muhtemelen sana vitamin takviyesi yapar. yada bir hastalığın başlangıcı olabilir. sonra paranormal olaylara bağla. kızma ama durum bu. Ben büyünün etkisi yada duaların etkisi olmaz demiyorum ama tutki hastasın e ben şu tılsımı yapayın kendiliğinden geçsin işte o olmaz. dua ve büyü ancak etkileşim hızını etkiler. başka da bişi yapmaz.

yok ben zaten cin falan olayları var demmiyorum ...aklıma bile gelmedi :)

sadece enerji olarak gücüm yok ...

sürekli negatif düşünuyorum ve çekiyorum ...pozitif enerjiye geçmek için resmen gücüm yok ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri