Hatamı düzelttiğin için teşekkürler. -de-da larda hep sıkıntım var refleks olarak bazen ayırıyorum bazen ayırmıyorum. Ne kadar dikkat etsem de olmuyor. "etsemde"ki de ayrımı yazılacak birleşikmi!!! Ancak -de -da ları ayrı yada birleşik yazsam da ne demek istediğim gayet anlaşılıyor. Demek istediğim bu arkadaşın yazdığının anlaşılmasıydı, şimdi bende senin msjlarına bakarak dilbilgisi hataları arayabilirim ancak bunu yapmam çünkü ne demek istediğin anlaşılıyor ancak yukardaki msjı bir zahmet tercüme et bana çok karışık ve anlamsız geldi...bağlaçlar konusunda değil ne yaşadığını ne demek istediği anlaşılmıyor. Aslında böyle konulara yorum yazmaktan kaçınırım çünkü halledebileceğim bir olay değil ancak senin konunu hatırlıyorum, mümkün olduğunca kibarca uyarmıştım , ama içine dert olmuş anlaşılan... Ancak çok net bir şekilde görülüyordu söylediklerinin gerçek dışı olduğu.. Hiçbir
psikiyatrist senin dediklerini söylemez kusura bakma ama madem gerçekleri duymak istiyorsun söylediklerin tamamen saçma ve gerçek dışıydı. Bu yüzden hayal dünyasından çık dedim böyle şeyler düşünmemen senin için daha faydalı olacaktı. Burada o kadar buna benzer konular görüyorum ki senin konunun gayet normaldi. Kimisi cin çağırmış kimisi doğaüstü bir varlıkla anlaşma yapmış vs vs ama çoğu uyduruyor bazılarıda etkilenip uyduruyor birileride doğru söylüyor! ancak bunları ayırt etmek kişinin msjını okuduğunda çokta zor olmuyor. Örneğin bir arkadaş diyor ki psikiyatrist hastasına demonlar musallat olmuş papaza git derdinin çaresi papazda diyor buna inanırmısın, varmı öyle bir psikiyatrist ? Başka birisi diyor ki azazelle anlaşma yaptım bıçağı kalbime saplayacaktım ancak Azazel kimdir nedir bilmeyen bu arkadaşa inanırmısın, biri ışıkları söndür demonun ismini söyle gelir diyor buna inanırmısın, bu durumda ben kimi paylamışım, seni mi ? tüm msjlarımı incele genelde tüm inanışlara saygıyla yaklaşırım ancak birinin söyledikleri bir inancı aşağılama çizgisine girerse orda dur derim. Senin söylediklerin de hem psikiyatriste hemde kilise papazına yakışmayacak şeylerdi. Bunu da msjımda açıkladım ayrıca senin konunu okuyup değerlendirmek isteyen için link bu;
http://www.gizlimabet.com/threads/32033-Allah-R%C4%B1zas%C4%B1-%C4%B0%C3%A7in-Yard%C4%B1m-L%C3%BCtfen?p=216388#post216388 burdan bakabilir.