"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bana Lütfen yardım edin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 15237
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 15237

S.a

Arkadaşlar bir kişiyi diğer kişiden ayırmak için ne ypmam lazım

Büyü olmaması lazım dua olucak yardımlarınızı beklıyorum

2 kişinin arasini bozmak için illa büyü veya duaya gereksinim yok.Kişisel yeteneklerini kullan aralarini normal yollada bozabilirsin.

2 insanin birbirinden ayrilmasi hemde büyü olmayacak ve dua olacak ? :D var mı öyle bişey arkadaşim ? İlginçsin ..

@chaldkydri
senden benim kız seviyorsan ve başka birisiyle cıkıyorsa artık yapacak birşey yok duayla allahtan acının dinmesini filan iste dua et böyle kurtulursun kaderde deyip var geç.

Dostum sana böyle anlatiyim , Bu işi dua ilede yapsan büyüye giriyor.
Kişinin iradesine hükmetmek büyüdür.
Anlamıyor musunuz yahu ?
Eğer büyü yapmak istiyosan Havas , Vefk , falan öneririm.

Ama sana tavsiyem hiç büyüye bulaşma.

Eğer istemediğiniz birini kendinizden uzaklaştırmak istiyorsanız.Günde 48 kere 7 gün Tebbet duasını okuyup Allhım okuduğum bu duanın hürmetine şu kişi veya kişileri bizden veya benden uzaklaştır amin diyerek niyetinizi yapınız.

Dostum sana böyle anlatiyim , Bu işi dua ilede yapsan büyüye giriyor.
Kişinin iradesine hükmetmek büyüdür.
Anlamıyor musunuz yahu ?
Eğer büyü yapmak istiyosan Havas , Vefk , falan öneririm.

Ama sana tavsiyem hiç büyüye bulaşma.

Çok doğru, nihayet büyü ve duayı ayırt edebilen biri çıktı bu sitede. Uzun zamandır görünmüyorlardı.

Eğer istemediğiniz birini kendinizden uzaklaştırmak istiyorsanız.Günde 48 kere 7 gün Tebbet duasını okuyup Allhım okuduğum bu duanın hürmetine şu kişi veya kişileri bizden veya benden uzaklaştır amin diyerek niyetinizi yapınız.

Bu tarif de bir büyüdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri