"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bana istediğini sorabilirsin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zeno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba sorun sorun demişsiniz kısaca ben kücüklüğümden bu yana uykumdan bağırarak o dönemler karabasan deniyordu geldiğini düsünüp kalkıyordum ailem gelip ayetel kürsi okur ancak oyle dalabilirdim uykuya.derken rüya yokuyla ve taşikardi bi his geldiğinde depremleri soyler oldu yerleriyle yada bugun bir yerde olacak gibi ve bunlar oldu en son 6 subattan 1 gün önce ğlkeyi ilgilendiren kotü nir şey olacak dedim ama eskisine göre cok azaldı hissiyatım neyse ilşkilerim hep bozuluyor agresif tavırlar sergiliyorum nedenli nedensiz bitiyor gitmediğim yer dolandırılmadığım kalmadı bir günde uyurken sağıma döndüğğmde tavus kusu bedeninde yuzü karga siyah bir şey gördüm en sın remil ilmi ile büyüyü bozdugunu soyleyen kişi kozmik enerji ve duayla seans yaptı ve senin kadınlığın bağlanmıs diyerek çakralarıda açtım dedi ve ogunden bu yana rahatlama var bereketim arttı rızkım Açıldı vs ama ilşkiler hala dikiş tutmuyor birde borç hiç bitmiyor bi kaç yabancı bakanda dahil sen korunuyorsun aileden ve sifacısın özel yeteneğin de var ama hazır değilsin görmeye dedi ailede evliya oldugu dedelerin dedesinde doğru ama sizce ben ne yasıyorum buyu temizlenmişmidir? Cok paralarım gitti artık birşey yapmıyorum o adam falada bir yerde bakma göktürk alfebesi vs maji hiç birşey yapma dedi katılıyormusunuz?
Remil ilmi bir nevi falcılıktır

Kozmik enerji Reiki vesaire biyoenerji ile alakalı bir şeydir

Remil ilmiyle bir başkasının cakralarini acamazlar

Cakralar açık olsa varlıkları ayanen görürsün melekler periler hariç

Şifacılık da bioenerji ile yapılan bir şeydir bu işin ehlinin sana el vermesi lazım yoksa uygulamalar vesaire yapamazsın maalesef

Sülalede kara büyü yapanlar varsa bizim bu rahatsızlıklarımız hep devam mı eder.. milletin sülalede evliya, şifacı varmış benimkinde kara büyücüler :ROFLMAO:
😅😅

Bu bir nevi mirastır aslında

Mesela şöyle düşünelim dedesi evliyadır veya ilimli biridir, dedesi öldükten sonra o sülaledeki gönüllü kişiye geçer bunu nasıl anlatsam tam bilemedim kafam dolu kusura bakma dostum

Diyelim büyüyle uğraşan bir sülaleniz var
Kısa ve net

Vay o sülalenin nesilden nesile gelecek olan kişilere 🥲

Soy tövbesi yapmak gerekir

Esselamualeykum abilerim, kardeşlerim
Sorularınızı bekliyorum
Yapılan büyünün yerini bulabilir misin? Büyüyü önündeki kaseye getirebilir misin? Bir bakımcı bir şeyin yok derken diğer bakımcı üzerinde enerji var bu enerjiyi söker atarım der öbür bakımcı sizde büyü var der. Az önce bir bakımcı bakım yaptı sende enerji var ilerde görüntü gözükecek dedi bakım yaptıgından beri üzerimde enerjiyi hissediyorum. Başka bir bakımcı(en dogru bakımı yapan bu oldu) sıkıntıların başladıgı yılı bile bildi bendeki cinlerin bana neler yaptırdıgını bile bildi sıkıntıları geçirmek için muska vs yapmadı sureler okudu o gün en huzurlu hissettiğim gündü. Musallatlı birine musallatını göstertebilir misin? Ve en önemlisi icazetin nereden?

Yapılan büyünün yerini bulabilir misin? Büyüyü önündeki kaseye getirebilir misin? Bir bakımcı bir şeyin yok derken diğer bakımcı üzerinde enerji var bu enerjiyi söker atarım der öbür bakımcı sizde büyü var der. Az önce bir bakımcı bakım yaptı sende enerji var ilerde görüntü gözükecek dedi bakım yaptıgından beri üzerimde enerjiyi hissediyorum. Başka bir bakımcı(en dogru bakımı yapan bu oldu) sıkıntıların başladıgı yılı bile bildi bendeki cinlerin bana neler yaptırdıgını bile bildi sıkıntıları geçirmek için muska vs yapmadı sureler okudu o gün en huzurlu hissettiğim gündü. Musallatlı birine musallatını göstertebilir misin? Ve en önemlisi icazetin nereden?
En doğru bakımı yapan kişi define cinlerinin üzerinden atlamışsın dedi. Çocukken sana kazmayla kazdırıyorlarmış dedi. Gerçekten de çocukken kazmayla kazardım bir yerleri ancak ben ne görüntü gördüm ne de gaipten sesler duydum (2 sefer adımla seslenen biri oldu gerisi gelmedi). İpe 200 düğüm atıp düğümleri tek tek nas felak okuyarak çözüyorum sadece

1 Bulabilirim.

2 Getiremem bunu sadece kâfir cinnilerle anlaşmış olan kişiler yapabilir.

3 Kimse gaybı bilemez ne enerjiyle ne ilimle.

4 muska ile büyü çözülmez.

5 gösterebilirim.

6 manevi mübarek bir zattan.

1 Bulabilirim.

2 Getiremem bunu sadece kâfir cinnilerle anlaşmış olan kişiler yapabilir.

3 Kimse gaybı bilemez ne enerjiyle ne ilimle.

4 muska ile büyü çözülmez.

5 gösterebilirim.

6 manevi mübarek bir zattan.
Muska ile büyü çözülmez ancak. Peygamber efendimize yapılan büyü nas ve felak sureleriyle çözülmemiş miydi? 1 nas 1 felak okunarak ipe atılan düğümler çözüldü büyü bozuldu. Ben böyle biliyorum.

1.dabbetül arz'ın ahirzamanda Anadolu topraklarından çıkacağı rivayet var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
2.Dabbetül arz'ın şahmaran yada evran ile ilgisi var mı?
3.Her insanın ismi azam'ı farklımıdır? Allah'ın en azametli ismi olan ismi azam 'ın bazı havas kaynaklarında imgelerle şifrelenmiş isim midir?

Remil ilmi bir nevi falcılıktır

Kozmik enerji Reiki vesaire biyoenerji ile alakalı bir şeydir

Remil ilmiyle bir başkasının cakralarini acamazlar

Cakralar açık olsa varlıkları ayanen görürsün melekler periler hariç

Şifacılık da bioenerji ile yapılan bir şeydir bu işin ehlinin sana el vermesi lazım yoksa uygulamalar vesaire yapamazsın maalesef
15 yaşlarındayken etrafta ışık patlaması görüyodum böyle kıvılcım gibi baktığım yerde parıldıyodu bunlar nedir? Göz sağlığımda bir sorun yok ve o dönemler teheccüd namazı kılıyodum.

Muska ile büyü çözülmez ancak. Peygamber efendimize yapılan büyü nas ve felak sureleriyle çözülmemiş miydi? 1 nas 1 felak okunarak ipe atılan düğümler çözüldü büyü bozuldu. Ben böyle biliyorum.
Diğer bir sorum ise bizim köyde ki evimiz kilisenin dibinde ve hıristiyan mezarlıgının orda. Atalarım kiliseyi yıkıp başka bir yere cami yapmışlarZ Mezarlıklar çok eski ve üzerlerinden geçiyoruz ister istemez. Yüksek ihtimal ermeni mezarlığı. Köyde kimse mezarların kime ait oldugunu bilmiyor. Bu mezarların üstünden geçmek musallata sebebiyet verir mi? Yüksek ihtimal ben orada çocukken bir şeyler yaptım

Ruhani varlıklardan neden korkulmalı? Mesela korkmayan birini nasıl korkutabilirler? Ben varlıkların insanlara aklına girme vb. dışında zarar verebileceğine inanmıyorum mesela en fazla ne yapabilir?
Öyle bir şekilde gözükürler ki delirtir adamı. Diğer türlü eline sopa alıp dövemezler tabi :) Bende ki bir davette korkmazsan azimeti okumaya devam edersen hadimini elde edersin yazmakta. Tabi havasın diğer şartlarını taşıyorsan.

Nasıl bozulduğunu bilemeyiz sonuçta biz görmedik duymadık fakat her zorlukta bir kolaylık vardır.

Diğer bir sorum ise bizim köyde ki evimiz kilisenin dibinde ve hıristiyan mezarlıgının orda. Atalarım kiliseyi yıkıp başka bir yere cami yapmışlarZ Mezarlıklar çok eski ve üzerlerinden geçiyoruz ister istemez. Yüksek ihtimal ermeni mezarlığı. Köyde kimse mezarların kime ait oldugunu bilmiyor. Bu mezarların üstünden geçmek musallata sebebiyet verir mi? Yüksek ihtimal ben orada çocukken bir şeyler yaptım
o köyde çok güzel korku filmi çekilirmiş 😅

Öyle bir şekilde gözükürler ki delirtir adamı. Diğer türlü eline sopa alıp dövemezler tabi :) Bende ki bir davette korkmazsan azimeti okumaya devam edersen hadimini elde edersin yazmakta. Tabi havasın diğer şartlarını taşıyorsan.
Hadimlerin görevi Kuran'ı korumakmış. Onları elde etmek köleleştirmek çok büyük günahmış. Hadim ölene kadar size beddua edermiş böyle ulvi bir görevden alıkonulduğu için.. yazıyordu okuduğum bir kaynakta. Sizce doğru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri