"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bana istediğini sorabilirsin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zeno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar yaptığı davetler sonucunda böyle şeylerle karşılaşıyor görünce ürküyorlar ve şartları kabul etmiyorlar

Olayın iç yüzünü bilemezsiniz maalesef
Burda sorduğunuz her soruyu detaylıca uzun uzun anlatmak isterdim fakat o kadar vaktim yok
Hayır bu işlerle hiç alakası olmayanlara da görünüyorlar.

Metafiziksel olabilir fakat her varlığın farklı bir mertebesi makamı vardır

Demonlar ifrit değildir
İfrit cinlerdendir.
İfrit sadece cinlere denmez. Demon lejyonlarında alt seviyeli varlıklara ifrit veyahut iblis denilir. Her iki kelimede onları temsil eder. Böylelikle şeytandan ayrılırlar.

Bende size diyorum ki her metafiziksel varlığa cin diyorsak neden meleklere cin demiyoruz? Meleklerde metafiziksel varlıktır çünkü.
Veyahut demonlara cin değilde niye ifrit diyoruz.
Cin hepsine verilen isim değildir çünkü.
Cin diye bir varlık yok anlatamıyorum genel bir tanım inançlara göre yorum yapıyorsun kime göre iyi kime göre ifrit

Hayır temizledi sanıyorsun ama varlık kendini gizliyor sonra bakıyorsun yine aynı şeyler olmaya başladı değilmi

Bedendeki varlığın infaz edilmesi gerek ve bu da sadece rukye ile yapılacak bir işlem değildir.

Size şöyle bir örnek vereyim biri evinde büyü buluyor hoca demek istemiyorum dolandırıcı bir şahısa götürüyor

Ya kağıda birşeyler yazıp yakıyorlar
Ya bı sure okuyup gidiyorlar
Ya da muska vesaire yazıyorlar

Sonra size diyorlar büyüyü bozdum

Sonra noluyor aile veyahutta kişi aynı belirtileri tekrar yaşıyor, hocaya gidiyorlar anlatıyorlar, size yeni bir büyü yapılmış, ne için böyle diyor para koparmak için adı üstünde bunlar şarlatandır

Ha böyle Bir şey olabilir mi olabilir

Üzerinizde büyü var ve o büyüyü ehli biri gerçekten bozmuştur.

Sizde sağda solda anlatmışsınızdır yine o büyü yapan yaptıran kişinin kulağına gider yeniden yaparlar.
Bedendeki varlık infaz edilirse varlığın kabilesi intikam almayacak mı? Normalde havasçılar varlığı öldürmezler sadece bir yere hapsedip bir nevi dövdürürler varlığı. Öldüren havasçı duymadım

Evet o zaman mussalat vardı.Yahudi bir cin kabilesi beni sahiplemisti.Gorustum Havass Üstadı beni temizledi.Muhtemelen Küçükyalı da gece onlar yaptı.İnsan şekilde gördüm hepsini benim için hazırlanmıslardi.Gece minibüse bindim 5 dk gitti uzak bir mesafeyi.Havass üstadi karışık dedi o gece için.Normalde bana el vermek istemiyordu.O geceden sonra çok kıymetli oldum gözünde.
Hıristiyan cinler hıristiyan dinine bağlıdırlar kimseye musallat olmazlar. Yahudi cinler de keza öyle. Müslüman cinler de öyle. Musallat olanlar şeytana tapanlardır

Bedendeki varlık infaz edilirse varlığın kabilesi intikam almayacak mı? Normalde havasçılar varlığı öldürmezler sadece bir yere hapsedip bir nevi dövdürürler varlığı. Öldüren havasçı duymadım
İntikamı alırlar tabiikide fakat musallatı alabilen kişiye dokunamazlar

Büyücüye ve büyüyü yaptırana o anda kabile çöker ve gerekeni hakkıyla yapar

Varlığa ilk başta sorulur Müslüman edilebilirse edilir ve bedenden çıkar eğer müslüman olmayı red ediyor ise öldürülür,

Bir cini şeytani kağıda hapsedip yaktığını söyleyenler dolandırıcıdır öyle birşey yoktur olamaz

Ya kendi isteğiyle gidecek ya kellesi alınacak bu kadar

İntikamı alırlar tabiikide fakat musallatı alabilen kişiye dokunamazlar

Büyücüye ve büyüyü yaptırana o anda kabile çöker ve gerekeni hakkıyla yapar

Varlığa ilk başta sorulur Müslüman edilebilirse edilir ve bedenden çıkar eğer müslüman olmayı red ediyor ise öldürülür,

Bir cini şeytani kağıda hapsedip yaktığını söyleyenler dolandırıcıdır öyle birşey yoktur olamaz

Ya kendi isteğiyle gidecek ya kellesi alınacak bu kadar
Bakım yaparken kişinin ebced değerine bakıyor musunuz peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri