"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bana iki sevgiliyi birlestirmek icin yapilan majiyi kim ögretebilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rosenna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rosenna

Kayıtlı Üye
arkadaslar, bana iki sevgiliyi birlestirmek icin yapilan majiyi kim ögretebilir? ögretebilirseniz, size minnettar olurum. bu yüksek maji, hocalarin kullandiklari maji olmasi gerekiyor. simdiden tesekkürler.

ayrilan sevgililer ile ilgili. bana cogu kisi diyorki, esimden ayrildim; ne olur, bizi birlestir, diyorlar. ben bu kisilere nasil yardimci olabilirim?

ayrilan sevgililer ile ilgili. bana cogu kisi diyorki, esimden ayrildim; ne olur, bizi birlestir, diyorlar. ben bu kisilere nasil yardimci olabilirim?

Bu işe sadece işin ehli kişiler yardımcı olur yoksa yüzlerine gözlerine bulaştırıp işleri daha da kötü hale getirirler. Dediğiniz işlem için kişilere bakım yapılması ve durumlarına özel birkaç işlem dizisi yapılması gerekmektedir. Bütün işlemler kişiye özel olunca başarı sağlanır. Herkese uyan ortalama ve tek yöntem yoktur, düşünmek bile bu işin bilincinden ve ciddiyetinden ne kadar uzak olunduğunu gösterir.

tecrübelerim bana ayrılan iki kişiyi birleştirmenin doğru olmadığını öğretti. anlaşamayıp tekrar ayrılma kararı verince başlayan süreç işkence gibi: bir türlü ayrılamayıp hayatlarına devam edemiyorlar, halbuki kaderlerinde belki başka insanlar vardır. bunun gibi örnekleri çok gördüm ve iradeye müdahaleyi doğru bulmuyorum..

Arkadaşlar sizler kafayımı yediniz aklınızı havaya karışan su buharı olup uçmuş.Siz kendinizin farkında değilsiniz galiba.Büyü yapmak en büyük günahlardandır ve kesin hükmüde dinden çıkmaktır.Aşk aslında nedir biliyormusunuz:Aşk aslında bir gölgedir.Ne zaman aşk güneşi vurusa bedenize işte o zaman görürsün gölgeni ama bilesiniz güneş gittiğinde Gölgede gider ve başka güneşler alır.Bu yüzden hayatınızda sürekli bir güneş olacaktır ve siz gölgeler için hayatınızın fişini çekeceksiniz sakın bakın diyorum lütfen uzak durun düşünmeyin böle bişeyi.Otur mantıklı hesaba çek kendine dediklerimi anlamaya çalış bunlar benim düşüncemdir.

Bu işe sadece işin ehli kişiler yardımcı olur yoksa yüzlerine gözlerine bulaştırıp işleri daha da kötü hale getirirler. Dediğiniz işlem için kişilere bakım yapılması ve durumlarına özel birkaç işlem dizisi yapılması gerekmektedir. Bütün işlemler kişiye özel olunca başarı sağlanır. Herkese uyan ortalama ve tek yöntem yoktur, düşünmek bile bu işin bilincinden ve ciddiyetinden ne kadar uzak olunduğunu gösterir.
aziz co admin affınıza sığınarak soruyorum bende de aynı sıkıntı var ve bende bu işte ehil kişiler arıyorum allah bu aşk acısı kimseye vermesin bende eşimden ayrıldım ve eşim uzakta bana bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz ehil kişilere ulaşmak için lütfen, cvbınız bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri