"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balmumu nerede yakılır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan carsamba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carsamba

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben bir işlem yaptirdim, balmumuyla yapiliyor. Balmumunu birseydeyakmamiz gerekiyor. Ben koydum kaba yaktim ateşte ama balmumlari çok alev aldi neredeyse mutfagi ateş saracakti ve ben hemen su döküp söndürmek zorunda kaldim. şimdi merak ettiğim bu işlemim söndürdüğüm için tutmamişmidir acaba. Yani yandi bayaği bi ama en sonunda kabi ateş sardi ve su döktüm. Bilginize htiyacim var. çok önemli.

yatiginiz uygulamayi iptal edin ve kontrollu bir sekilde tekrar tarife uygun yapin tarifdeki sonuc elde edemediyseniz bu yaptiginiz tutmamistir siz en garantisi iptal edip bastan yapin:)

Mümkünse,bir daha yapmak istediginizde tencere icinde yakin,Ve asla su dökmeyin.daha cok parlar ve istenmeyen sonuclar olur.bir atasözü der ki.kas yaparken göz cikartmayin.öyle bir durumda tencerenin kapagini kapatmak,saglik acisindan daha iyidir.hersey gönlünce olsun arkadasim,:nopity:

Büyücü olmayıp da bu işi yapmaya kalkanlar hep mutfağı kundaklar:D Tarih hep tekerrür ediyor. Bir bilene sorsa, öğrense ve öyle yapsa idiniz önce.
Su döküp söndürme işlemi elbetteki yaptığınız işe zarar vermiştir, tutmasını beklemek, "köpeğin duası tutsa idi gökten kemik yağardı" atasözü ile eş anlamlıdır. İş iptal edilip, kendinizi ve etrafı da arındırıp daha sonra usulünce yeniden uygulamanız gerekmektedir.
Bu arada geçmiş olsun, hem mutfaktaki isleri temizlemek açısından hem de bir büyüyü yarım bırakma ve usulüne göre uygulamamak yüzünden maruz kalabileceğiniz durum açısından.

Mümkünse,bir daha yapmak istediginizde tencere icinde yakin,Ve asla su dökmeyin.daha cok parlar ve istenmeyen sonuclar olur.bir atasözü der ki.kas yaparken göz cikartmayin.öyle bir durumda tencerenin kapagini kapatmak,saglik acisindan daha iyidir.hersey gönlünce olsun arkadasim,:nopity:

hatta mümkünse nemli havlu ile :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri