"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bakıcının Aynadaki Hali

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DNaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DNaz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çok acil yardım etmenzi istiyorum lütfen. Şimdi küçük kardeşimin bakıcısı kardeşimi uyutmak için beşikte sallıyordu. O kadına çok güvenmediğim için ses kayıt cihazını odaya unutmuş gibi bırakarak gittim. Sonra kontrol için odanın kapısının önüne geldiğimde aynada(beni görmedi) saçı açık, ıslak ve yüzünü kapatıyordu. 10 saniye kadar sonra onun suratına baktığımda saçı toplu ve kuruydu. Ya arkadaşlar nolur yardım edin deliriyor muyum yoksa bu kadın ne ?

Cok ilginc bir durum,ailen ile bu olayi konusmani tavsiye ederim. peki siz neden o bakiciya güvenmiyorsunuz,bu icinizde olan bir hismi,yoksa ters bir hareketimi oldu??Belki siz o bayani istemediginiz icin,beyninizin size oynadigi bir oyunda olabilir.gecmis olsun:nopity:

Evet ailemle görüştüm. Bakıcı zorla yemek veriyor ve cahil bir bakıcı. Umarım dediğiniz gibi bakıcıyı sevmediğim için beynimin oyunudur. Teşekkürler

Bakıcının sicilini ne derece araştırdınız bilemem ama bence gizli kameraların böyle durumlarda faydası inkar edilemez.Bu arada site yönetiminden bir ricam olucak mümkünse eğer (nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın) dün filmi tekrar izlerken fark ettim kullanıcı adımı boogeyman olarak düzeltme olanağı varmı çünkü sistem harf değişikliğini kabul etmiyor.

kadına dokunun veya bulundugu ortamda alçak sesle besmele-i şerifle başlayıp fatiha suresini okuyun, tepkisi size gerçekte ne oldugunu gösterir.

korkmanıza gerek yok,

sadece samimiyetle ve inanarak okuyun.

zaten siz okumaya başlayınca kendini belli eder, hiçir şey yoksa bir gizli kamera bulundugu odaya koyun, istanbulda tahtakalede satılıyor, hatta internette de var, 50-150 tl arası fiyatları değişik şekiller de, en azından içiniz rahatlar.

saglıcakla.

Göz yanılmasından oluşan bir durum. Önemli ve korkmanızı gerektirecek bir durum söz konusu değil. Bakıcı ile aranızda yaşananlar kişisel sebeplerden ötürü olduğu için karışamıyoruz. Sadece yaşadığınız durum hakkında açıklama yapabiliriz, sevgilerle.

Bende çok vahim birşey olduğunu düşünmüyorum. Sizde fazla takmayın kafanıza.

bencede beyninizin bir oyunu ama hyr ben gördüklerimden eminim diyorsanız eve gizli bir kamera koyun ve olan bitenleri inceleyin derim...

Geri