Merhaba, ben bir şey öğrenmek istiyorum. İstediğimiz herhangi bir şahısı emrimiz altına alıp istediğimizi yaptırmak için bir dua var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bizden akıl isteyen sizsiniz. Dua, uygulama ya da herhangi birşey isterken de akıl istemiş oluyorsunuz. Bilseydiniz istemezdiniz değil mi? Bizde mevcut yolları kendi değerlendirmemizden geçirerek size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tersleyeceğinize teşekkür etmeniz gerekiyor bence. İnsan iradesini etkileyebilecek herşey haram islama göre. Siz dua istiyorsunuz fakat, bulduğunuz ya da okuduğunuz dua ile karşıdaki kişinin iradesine etki etme niyetindeyseniz o da haramdır. Müslüman olupta böyle yöntemlere başvurmak istemeniz ve bunun bilincinde olduğunuzu söylemenizde düşündürücü.akıl vermek yerine yardımcı olsanız? Dinini ve büyünün ne kadar haram olduğunu bilen bir müslümanım. istediğim tek şey yardımcı olmanız. Zaten bunu yazan bir şahıs her şeyi göz önüne almıştır. Böyle bir şey varsa neden ben bulamadımarama butonundan aradım ama aradığım şeyle çelişkisiz şeyler çıktı.
Böyle demek istemedim kusura bakmayın. Ben sizden akıl değil isteğimi yerine getirecek uygulama vermenizi istedim. Kırdıysam özürdilerim ama zor durumdayım. Zaten buraya gelerekte her şeyi göz önüne almış bulundurmaktayım. yardım edecek misiniz? aradım fakat istediğime uygun bir şey bulamadım.Bizden akıl isteyen sizsiniz. Dua, uygulama ya da herhangi birşey isterken de akıl istemiş oluyorsunuz. Bilseydiniz istemezdiniz değil mi? Bizde mevcut yolları kendi değerlendirmemizden geçirerek size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tersleyeceğinize teşekkür etmeniz gerekiyor bence. İnsan iradesini etkileyebilecek herşey haram islama göre. Siz dua istiyorsunuz fakat, bulduğunuz ya da okuduğunuz dua ile karşıdaki kişinin iradesine etki etme niyetindeyseniz o da haramdır. Müslüman olupta böyle yöntemlere başvurmak istemeniz ve bunun bilincinde olduğunuzu söylemenizde düşündürücü.
Allah'ın El Cebbar ismi şerifi; Emrine karşı konulmayan,mahlukatı mecbur eden; ne isterse istediğini zorla da olsa yaptıran;gücü ve kuvveti sınır tanımayan,hiç mağlup olmayan demektir. Eksikleri tamamlayan kırıkları tamir eden anlamındadır. Vird edinen kimseler her gün 206 defa okumalıdırlar.Yani her gün 206 defa okumak çok faydalıdır.Böyle demek istemedim kusura bakmayın. Ben sizden akıl değil isteğimi yerine getirecek uygulama vermenizi istedim. Kırdıysam özürdilerim ama zor durumdayım. Zaten buraya gelerekte her şeyi göz önüne almış bulundurmaktayım. yardım edecek misiniz? aradım fakat istediğime uygun bir şey bulamadım.