Morningstar127001
Kayıtlı Üye
Merhaba bu tür işlemleri hep duydum araştırdım fakat nasıl yapılıyor kişiyi kendine çekme vb vb bir çok şey var ama internette tam anlamıyla anlatım olmamış öneriniz var mı.
Benim Araştırmalarım:Merhaba bu tür işlemleri hep duydum araştırdım fakat nasıl yapılıyor kişiyi kendine çekme vb vb bir çok şey var ama internette tam anlamıyla anlatım olmamış öneriniz var mı.
Tam kan testi yaptırın.Benim Araştırmalarım:
1-Sosyal medya hesabınızdaki herkesi silin.
2-Ancak hesabınızı açık bırakın yani sosyal kalın.
3-Resimlerinizi ve düşüncelerinizi gerek webde gerek çevrede kimse ile paylaşmayın ailenizi uyarın.
4-Allah'a güvenin.Tevhid'den kopmayın.
5-Aileniz ve çevreniz ile saygısızlık yapmadan düşük bağlantıda kalın.
6-Oruç tutun.Ailenizede orucu önerin.
7-Kurban kesin.
8-Metal&radyosyon zehirlenmesi hakkında uzman bir hekime başvurun.
9-Bol temiz su için suya Tevvab&Kuddüs&Hayy esmasi okuyun.
10-Ruhun varlığını reddetmeyen holistik şifacı bir psikiyatr'a danışın.
@URUMHAMATAHAYİL bu konuda uzman biri ama başka biride bulabilirsiniz bu size kalmış.Ruhsal bağı kesmek için medyumik hoca ama samimi olan biri lazım.
11-Doğaya ve insanlara iyilik yapın.
12-Bir hobi yada iş edinin mümkünse stresten uzak bir iş olsun.
13-Ait olduğunuz toprağı unutmayın.
14-Dinsel yada milli asırılıklara yonelmeyin.
15-En önemlisi çözüm sizde.
Hamama gidin.Tam kan testi yaptırın.
Amalgam dolgular yaptırmayın.Plastik emf den uzak durun.Hamama gidin.
Öneriler çok isabetli. Şu çevreyle saygısızlık yapmadan iletişim kurma kısmı sıkıntılı.Benim Araştırmalarım:
1-Sosyal medya hesabınızdaki herkesi silin.
2-Ancak hesabınızı açık bırakın yani sosyal kalın.
3-Resimlerinizi ve düşüncelerinizi gerek webde gerek çevrede kimse ile paylaşmayın ailenizi uyarın.
4-Allah'a güvenin.Tevhid'den kopmayın.
5-Aileniz ve çevreniz ile saygısızlık yapmadan düşük bağlantıda kalın.
6-Oruç tutun.Ailenizede orucu önerin.
7-Kurban kesin.
8-Metal&radyosyon zehirlenmesi hakkında uzman bir hekime başvurun.
9-Bol temiz su için suya Tevvab&Kuddüs&Hayy esmasi okuyun.
10-Ruhun varlığını reddetmeyen holistik şifacı bir psikiyatr'a danışın.
@URUMHAMATAHAYİL bu konuda uzman biri ama başka biride bulabilirsiniz bu size kalmış.Ruhsal bağı kesmek için medyumik hoca ama samimi olan biri lazım.
11-Doğaya ve insanlara iyilik yapın.
12-Bir hobi yada iş edinin mümkünse stresten uzak bir iş olsun.
13-Ait olduğunuz toprağı unutmayın.
14-Dinsel yada milli asırılıklara yonelmeyin.
15-En önemlisi çözüm sizde.
Neden?Öneriler çok isabetli. Şu çevreyle saygısızlık yapmadan iletişim kurma kısmı sıkıntılı.
Öyle üste çıkıyorlar ki, hem de inanılmaz haksızlıklar yapmalarına rağmen dayanamıyorum.Neden?
Doğru söylüyorsun zor bir durum kendi maaşınız yada gücünüz varsa ayrılın o zaman yapacak bir şey yok.Öyle üste çıkıyorlar ki, hem de inanılmaz haksızlıklar yapmalarına rağmen dayanamıyorum.
Bir de arsızca ve saygısızca yaptıklarını savunuyorlar. Sözler tutulmuyor, ihanet, yalan ve mağdur etme çok.
Doğrudan etki alanlarındayım yani.
@RetroBağ kesmek diye bir şey yoktur.
Titreşimini içten yükselterek bağı tutunamaz bir hale getirmek vardır.
İnsanlar Bağ ile ilişkilendirdikleri bir kordona saplantı şeklinde odaklanıyorlar ama kendilerini içten ıskalayarak aynı toksik frekansta kalıyorlar, sonra da oradan gelen toxic bağları kesmeye çalışıyorlar.
Hiç bir şeyi değiştirmeden değişim bekliyorlar yani. Bu da sorunu çözmüyor.
Uçak modunda hiçbir şey yapılmaz ki.Doğru söylüyorsun zor bir durum kendi maaşınız yada gücünüz varsa ayrılın o zaman yapacak bir şey yok.
Birde unutmadan telefonunuzu mutlaka uçak modunda kullanın.
Sonu belirsiz ancak negatif eğimli gözüken bir değişime yine de Allah kerim diyerek girişmeli miyiz?Bağ kesmek diye bir şey yoktur.
Titreşimini içten yükselterek bağı tutunamaz bir hale getirmek vardır.
İnsanlar Bağ ile ilişkilendirdikleri bir kordona saplantı şeklinde odaklanıyorlar ama kendilerini içten ıskalayarak aynı toksik frekansta kalıyorlar, sonra da oradan gelen toxic bağları kesmeye çalışıyorlar.
Hiç bir şeyi değiştirmeden değişim bekliyorlar yani. Bu da sorunu çözmüyor.
Kesinlikle hayır . Kendinizi yani olaylara bakışınızı değiştirmediğiniz müddetçe aynı olaylari tekrar tekrar yaşarsınız yeni iş yeri yeni arkadaslar vs. İle. Mevcut ortamdaki karakterleri biliyorsunuz gardinizi almak saldırmak daha kolay. Yeni yerdekiler soru işareti.Sonu belirsiz ancak negatif eğimli gözüken bir değişime yine de Allah kerim diyerek girişmeli miyiz?
Hani finansta grafik vardır ya eğim nereye doğru bilirsin az çok, kişisel seçim sonuçlarımızda da az çok eğim belliyse yapmak doğru mu?
Şeytan beni sahte şeytanlara itibar etmeyin diye uyarıyor, egmden gelen mesajlar gibi.Kesinlikle hayır . Kendinizi yani olaylara bakışınızı değiştirmediğiniz müddetçe aynı olaylari tekrar tekrar yaşarsınız yeni iş yeri yeni arkadaslar vs. İle. Mevcut ortamdaki karakterleri biliyorsunuz gardinizi almak saldırmak daha kolay. Yeni yerdekiler soru işareti.
Maji bu değişimi hızlandırır yardımcı olur. Önce bir guclenin bağ kesin , savunma yapın hatta saldırgan aura oluşturun. Sonra mantıklı gelen seçimi yapar ortam değiştirirsiniz.
Hayat sorun çözme üzerine ve hep kötüler şeytanlar var. Bunlardan korunmayı öğrenin. Hiç biri gerçek şeytandeğil hepsi şeytanın silik fotokopisi . Ugrastirip vakit alırlar.
Sonu belirsiz ancak negatif eğimli gözüken bir değişime yine de Allah kerim diyerek girişmeli miyiz?
Hani finansta grafik vardır ya eğim nereye doğru bilirsin az çok, kişisel seçim sonuçlarımızda da az çok eğim belliyse yapmak doğru mu?
Ben runeler scriptler kullanırım. Hazır şablonlar, Arakne, Göktürk.Nasıl bir korunma önerdiğiniz?
Bişe sorcam.Ben runeler scriptler kullanırım. Hazır şablonlar, Arakne, Göktürk.
Herkese farklı ritüel uyar, yapa yapa bulacaksınız.
Şeytanı tekil bir varlık sandığınız için olabilir mi başınıza gelenler?Bişe sorcam.
Siz şeytan olarak neyden korunuyorsunuz![]()