"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

BAĞ kemiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DRACULA2824

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bunun olduğunu dedemden öğrendim. bir canlıya dokundurduğun zaman o canlı seninle geliyormuş. dedem okumasını bilmiyor acaba araştırabilirmisiniz. galiba kırmızı ve yeşil renkler olan çubuklar varmış kırmızıyı sürttüğünde senle geliyor yeşili sürttüğünde kendine gelip senden uzaklaşıyormuş. bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.daha yeni üyeyim ve ilk isteğim. lütfen bana yardımcı olun.
 
istediğiniz uygulamayı biraz daha detaylandırırsanız size yardımcı olabilecek arkadaşlar cevap verecektir. Fakat "kırmızıyı dokundurunca geliyor yeşili dokundurunca gidiyor" cümlesinden kimsenin birşey çıkarabileceğini sanmıyorum.
 
bu bir bağlama okumasıymış galiba ama tam bilmiyorum. iki tane çöp varmış. biri yeşil biri kırmızı. kırmızı olanı kendimize bağlamak istediğimiz kişye dokunduruyoruz. konuşamıyormuş bile arkamızdan geliyormış.yeşili dokundurduğumuzda bağlı kişi kendine geliyormuş. dedemin anlattığına göre bir kadında ve iki hayvanda denenmiş.bu hayvanlar yarasa ile öküzmüş. kırmızıyı öküze sürtüp eve girmiş öküz kapıyı boynuzluyormuş. dedemin söylediğ-ine göre çok güçlü bir okumaimiş.
 
Sanırım dedenizin bunu yaptığını gördüğü kişiyi bulmanız gerekicek. O kadar büyü şekli gördüm ama böylesini ilk defa duyuyorum çok ilginç gerçekten. Bilen varsada saklıyordur. Herkesin ulaşabileceği birşey olsaydı etrafta dolaşılmazdı inan bana. Yanlış anlamayın ama "elim sende" oynarmış gibi birşey olurdu etrafta sürekli (: Düşünsene herkesin elinde bir kırmızı çubuk :willy_nilly:
 
evet dogrudur dedenız haklıdır bu konuda bende duydum ne oldugunu biliyorum ama uygulamyı tam olarak vermeycem bağ kemik değil başka birşey o kardeşim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst