"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bacağımda oluşan çizik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baysal01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baysal01

Kayıtlı Üye
Merhabalar. Sık sık her yerim kanar. Az önce durduk yerde bir acı hissettim kaşımadığıma adım gibi eminim, zaten tırnağımda kısa o şekilde kesemez. Bacağıma baktığımda 1-1.5 cm uzunluğunda bir çizik gördüm, azıcık kanadıda. Bunun bir musallatla falan alakası olabilir mi ? Nasıl anlarım acaba ?

Merhabalar. Sık sık her yerim kanar. Az önce durduk yerde bir acı hissettim kaşımadığıma adım gibi eminim, zaten tırnağımda kısa o şekilde kesemez. Bacağıma baktığımda 1-1.5 cm uzunluğunda bir çizik gördüm, azıcık kanadıda. Bunun bir musallatla falan alakası olabilir mi ? Nasıl anlarım acaba ?
Fiziksel zarar verebilecek olan bir varlık o kadar az zarar vermez. Bir yerlere sürtünüyorsundur deri kalınlığın az olabilir fark etmeden kanayabilir bir arkadaşım vardı kot pantalon kesiyordu derisini

Herşeyi musallata bağlamayalım sadece bakım yaptır.. dua et. bazen bizlerdede oluyor...

Geri