"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

azerbaycan ve asyadaki cin aşıretlerinin adlarını biliyormusunuz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ruban
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek Onlar Hakkında Birşey Bilmiyorum Ama Biryerlerde Okumustum Azerbeycandaki Cin Asiretlerinin Adları Kum Tu En Diye birşeydi Sanırım

Merak Ediyorumda Sebebini Sorabilirmiyim ? Özel Hayata Karısmak İstemem Ama Merak Ettim

açıklıyamıycagım birşey ama onlar hakında detaylı bilgiye ihitiyacım var müslümanmı degilmi 7 cin fadişagının hükmündelermi orta asya ve azerbaycandaki aşiretler hakında çok bilgiye ihtiyacım var

Size Önerim Tehlikeli Birşeyse Bulasmayın Cin Aşiretlerine Bulasırsanız Sonucu Ölüm Olabilir Aşire Liderleri En Kücük Birşeyi Büyük Bir Olaya Dönüstürebilir

ne Azeri türkçesi ile dalga geçmek, ne de Azeri türkçesini ''Azerice'' olarak belirtip türkçenin dışında tutmak doğrudur.

ne Azeri türkçesi ile dalga geçmek, ne de Azeri türkçesini ''Azerice'' olarak belirtip türkçenin dışında tutmak doğrudur.

Burada mesela bizler "azeriler", "azerice" diyoruz. Türkiyeden arkadaşlarım çok, bu konuda kızdıklarını görüyorum. Aslında Türkçülüğün dışına çıkmıyoruz. Sadece alışkanlık diyelim. Herkes burada Türk olduğunu biliyor. Amma söylerken "azeriler", türkler" diyorlar. Yani "azerbaycanlılar da yaşayanlar" ve "Türkiye de yaşayanlar".

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri