gümüş Kayıtlı Üye 18 Ara 2010 #21 Aytaşını mercek gibi tutup güneşe bakmanın göz rahatsızlıklarına iyi geleceği de söylenir.
miedit Kayıtlı Üye 12 Tem 2011 #22 bu taştan bende edinmek istiyorum.Ama nerelerden bulacağımı bilmiyorum.Yardımcı olur musunuz rica etsem.
bu taştan bende edinmek istiyorum.Ama nerelerden bulacağımı bilmiyorum.Yardımcı olur musunuz rica etsem.
Elfangel Kayıtlı Üye 12 Tem 2011 #23 miedit' Alıntı: bu taştan bende edinmek istiyorum.Ama nerelerden bulacağımı bilmiyorum.Yardımcı olur musunuz rica etsem. Genişletmek için tıkla ... Doğal taş yada gümüş takı satan yerlerden temin edebilirsiniz.
miedit' Alıntı: bu taştan bende edinmek istiyorum.Ama nerelerden bulacağımı bilmiyorum.Yardımcı olur musunuz rica etsem. Genişletmek için tıkla ... Doğal taş yada gümüş takı satan yerlerden temin edebilirsiniz.
Cmrnz Kayıtlı Üye 29 Mar 2016 #24 aytaşı siparişi verdim,yakınlarımda bulamadığım için internetten almak durumunda kaldım. çok zormuş karar vermek taşlar arasında
aytaşı siparişi verdim,yakınlarımda bulamadığım için internetten almak durumunda kaldım. çok zormuş karar vermek taşlar arasında