"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayrılma

Lustforlive

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben evliyim eşim ile ayrılmak istiyorum ama ayrılmak vs kesinlikle hiç bir şekilde bırakmadı beni benden nefret etsin ayrılsın istiyorum ne yapmalıyım

Untitled design.png

Görseldeki rune bağlamsını bedenize çizin ve niyet edin. Ne için çizdiğinizi söyleyerek. Hafta bir gün çizin kendi siline kadar dursun ve evde çizin lütfen. Bu kadar yapacağınız başka bir şey yok

Ekli dosyayı görüntüle 4433

Görseldeki rune bağlamsını bedenize çizin ve niyet edin. Ne için çizdiğinizi söyleyerek. Hafta bir gün çizin kendi siline kadar dursun ve evde çizin lütfen. Bu kadar yapacağınız başka bir şey yok
Sn. URUMHAMATAHAYİL
Bu rune bağlamasını farklı durumlar için de kullansak olur mu.. mesela ilgilenmediğimizi defalarca belli ettiğimiz halde sabrımızi zorlayan maganda tipler, yada muhatap olmak istemediğimiz kişilere açıkça rest çekme hakki tanınmadiysa. Örneğin gardiyan gibi başında bekleyenler tipler varsa işyerinde.

Sn. URUMHAMATAHAYİL
Bu rune bağlamasını farklı durumlar için de kullansak olur mu.. mesela ilgilenmediğimizi defalarca belli ettiğimiz halde sabrımızi zorlayan maganda tipler, yada muhatap olmak istemediğimiz kişilere açıkça rest çekme hakki tanınmadiysa. Örneğin gardiyan gibi başında bekleyenler tipler varsa işyerinde.
O tiplerden var bir tane başımda karşılarında sabır taşı olsa çatlar direk hayatını etkileyecek kara büyüler lazım onlara...

Sn. URUMHAMATAHAYİL
Evli ya da aynı evde yaşayanlar için hazırladım o durum için uygun değil

Geri