TheFurioso
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 4 senelik ilişkim bitti hala daha konuşuyoruz barışmak için ne yapabilirim ?
Arkadaşlar 4 senelik ilişkim bitti hala daha konuşuyoruz barışmak için ne yapabilirim ?
Hala neden konuştuğunu iyi tart bence. Alıştığı ve iletişimi kaybetmek istemediğinden arkadaşlık mi düşünüyor? Yoksa hala bir gelecek görüyor mu?
4 senedir hiç küsüp barışmadınız mı ? Hiç geçici ayrılıklar yaşamadınız mı ?
4 yılın üstüne ne yapacağını bize sorarsan anca kendimizden söyleriz :
İlgili davranmaya devam edip, ondan gelen reaksiyana göre vites arttırıp azaltacaksın işte. Ama önce onsuz kalmaya da hakkı ile alışmaya bak. Bu senin kendi iyiligin icin.
Konusmaya devam et iste.
o arkadaşlık istiyor, sen istemiyorsun; o sevgili olmak istemiyor sen istiyorsun. ikinizin de istedikleri ve istemedikleri başka, bu ilişkiden hayır gelmez ki...
başkalaştıysa bir zamanlar senin sevgilin olan kızı görmeyi bekleme artık.
sonra "sevmek, sevilmek ne kadar güzel bir duyguymuş, ben bunca yıl neden 'başka' birini bekleyip zaman kaybettim?" diye kendine kızarsın.
demesi kolay, biliyorum. umarım hakkında hayırlı olan kişiyle tanışırsın.
Bir tane şarkı sözü vardı: Sana orada ne oldu? Tahmin edebilirim güzelce tahmin edebilirim diye sen edebiliyor musun değişmesinin sebebiniDemekki artık tamamen unutmam gerekiyor![]()
Bir tane şarkı sözü vardı: Sana orada ne oldu? Tahmin edebilirim güzelce tahmin edebilirim diye sen edebiliyor musun değişmesinin sebebini
Başından salar tavırda konusuyor![]()
2 sene önce olan olayı bahane ediyor cok üzülmüş benimde anlamadığım madem 2 seneyi bahane edicektin ozaman gitmedinde şimdi gittin
ona mı yoksa sana mıZaten yarim akilliymis ta hem bak
Simdi niye gitmis ki.. 2 sene sonra gelmis aklina. Sana daha reflektif biri laziimm
ona mı yoksa sana mı![]()
Offff en sevdigimmm.
Su an elinden telefonu zorla alip senin yerine yazisasim geldi))
Saka bir yana da,
Bence unut gitsin. Daha neler gorcez bu hayatta ohoo/
Zaten yarim akilliymis ta hem bak
Simdi niye gitmis ki.. 2 sene sonra gelmis aklina. Sana daha reflektif biri laziimm
erkek işte belli değil miAyiptir sormasi hanginiz bayan hanginiz erkek ?