Aynı döngü rüya

FKing

Kayıtlı Üye
Rüyalarımda Son 3,4gecedir sürekli kaza yaptığımı görüyorum replay gibi kaza anı geliyor oluyor arkasından başka kaza oluyor bunların hepsinde aracı ben kullanıyorum . Fakat dün gece ki rüyamda ise otobüste yolculuk yaparken birden çöl gibi bi yerde otobüsün kaza yaptığını gördüm otobüs aşağı doğru düştü fakat kumun üzerinde kaydığı için zarar görmedim.

Başka boyutlara geçerken kaza olarak görünebilir. Ben öyle görürdüm kaza sonrasında kendimi farklı bir ortamda bulurdum.
Umarım bahsettiğin çöl türkiye değildir :(

Rüyalarımda Son 3,4gecedir sürekli kaza yaptığımı görüyorum replay gibi kaza anı geliyor oluyor arkasından başka kaza oluyor bunların hepsinde aracı ben kullanıyorum .

Bu rüyayı ben görsem,
Ehil olmadığım veya tam hakkını veremediğin bir işe koyulmuş olduğumu anlarım. Taşımakta zorlandığım bir sorumluluk altına girmişim demektir. Direksiyon sorumluluktur.

Fakat dün gece ki rüyamda ise otobüste yolculuk yaparken birden çöl gibi bi yerde otobüsün kaza yaptığını gördüm otobüs aşağı doğru düştü fakat kumun üzerinde kaydığı için zarar görmedim.

Bunu ben görsem ,
Kendime yanlış bir çevre seçtiğimi hemen anlarım. Çöle giren otobüs geleceği olmayan, geleceğini umursamayan, kaybetmeye/kaybettirmeye mukadder insanlar topluluğu demek.

Zarar görmemek çok iyi, bu durumdan kurtuluyorsun demek.

Başka boyutlara geçerken kaza olarak görünebilir. Ben öyle görürdüm kaza sonrasında kendimi farklı bir ortamda bulurdum.
Umarım bahsettiğin çöl türkiye değildir :(
Evet kaza sonrası farklı bir yerde buluyorum fakat oda aynı şekil kaza ama sadece kaza olurken olan anı görüyorum dediğim gibi replay şeklinde o olduğu anda başka kaza sürekli böyle dönüyor. Kazanın olduğu çöl Tr de olduğunu zannetmiyorum Arap çölleri gibiydi ama rahat bi 40 katlı bina yüksekliğinden yüksek bi yerden düştü.

Bir de mesela ben uyurken rüyamda gördüğüm kişiler oluyo uyanıp telefona baktığımda cevapsız yada mesajı oluyor çoğunlukla uykudan uyanıp telefona bakıp görüp uyusam bilinç altımda kalmış gördüm diye düşünülür ama uykudan hiç uyanmadan direk uyandığımda görüyorum .

Evet kaza sonrası farklı bir yerde buluyorum fakat oda aynı şekil kaza ama sadece kaza olurken olan anı görüyorum dediğim gibi replay şeklinde o olduğu anda başka kaza sürekli böyle dönüyor. Kazanın olduğu çöl Tr de olduğunu zannetmiyorum Arap çölleri gibiydi ama rahat bi 40 katlı bina yüksekliğinden yüksek bi yerden düştü.

tamam boyut değiştirirken oluyor kaza, astral yapıyor olabilirsin farkında olmadan varlıklar astrale çekiyor da olabilir.

Bir de mesela ben uyurken rüyamda gördüğüm kişiler oluyo uyanıp telefona baktığımda cevapsız yada mesajı oluyor çoğunlukla uykudan uyanıp telefona bakıp görüp uyusam bilinç altımda kalmış gördüm diye düşünülür ama uykudan hiç uyanmadan direk uyandığımda görüyorum .
Çünkü bilincin yerinde aslında gördüklerin rüya değil.

Geri