blackberry90
Kayıtlı Üye
2015 yılında bu olayı yaşadım. Kalp kapakçığımda çökme var. 2. Kez kalp kapakçığımda çökme olduğu gün çalışıyordum.saat öğleden sonra 4ü geçiyordu ama net saati hatırlamıyorum. Resmen kalp krizi nasıl geçirilir onu yaşadım. Nefes alamıyorsunuz, sol elinizin yüzük parmağı ve serçe parmağı çekiliyor. Korkunç bir panik yaşadım. Tamam hayatım son buldu buraya kadarmış derken toparlandım biraz iyi oldum. Bir arkadaşımla uzun zamandır buluşmak istiyorduk ama hep benim işlerim yüzünden buluşamıyorduk. Eğer rahatsız olduğumu söylersem benim yalan söylediğimi düşünür mü korkusuyla mecburen o halimle buluştuk. Saat öğleden sonra 5buçuk gibi buluştuk. Lütfen saatlere dikkat edin. Ve ayrılacağımız vakit durağa yürümek için sahil tarafından ilerlerken bir spor salonunun arka tarafındaki boş araziye bakakaldım, arkadaşım hadi diyor ben onunla gitmek değil saatlerce o boş araziye bakmak istiyordum. Telefon çantamdaydı. Huyum değildir asla yanımda biri varsa ilgilenmem telefonumla. Sonra neyse duraktan otobüslere bindik. Ben telefonu aldım bir bakayım dedim. İnternet olmayınca resimlerime bakmak istedim. Sonra bir baktım ki ben o boş arazinin fotoğrafını çekmişim ama saat öğleden sonra 4:19 geçe. Biz arkadaşımla 5 buçukta buluştuk saat 7de falan durağa doğru yürüdük. Ve ben saat 4ü artık kaç geçeyse kalp kapakçığım nedeniyle kriz geçirdim...
iki sene oldu hala anlam veremiyorum. İki yerde aynı anda nasıl bulundum. Birinci ben kalp problemiyle boğuşurken, diğer ben resim çekmiş.Çantamdaydı telefonum ve resim aydınlıktı saat 7deki gibi değildi.
İçime cin mi girdi oraya gitti çekti. Yada başka bir teorim paralel evren... başka paralel evrendeki ben öldü.. ve bana mesaj bıraktı..
lütfen birazcık bile bilginiz varsa benimle paylaşın. Karşı komşumuz içindeki cin çıkıp gitmiş onlar elektroniğe girebiliyorlar dedi. Ne bu anlam veremiyorum...
iki sene oldu hala anlam veremiyorum. İki yerde aynı anda nasıl bulundum. Birinci ben kalp problemiyle boğuşurken, diğer ben resim çekmiş.Çantamdaydı telefonum ve resim aydınlıktı saat 7deki gibi değildi.
İçime cin mi girdi oraya gitti çekti. Yada başka bir teorim paralel evren... başka paralel evrendeki ben öldü.. ve bana mesaj bıraktı..
lütfen birazcık bile bilginiz varsa benimle paylaşın. Karşı komşumuz içindeki cin çıkıp gitmiş onlar elektroniğe girebiliyorlar dedi. Ne bu anlam veremiyorum...