"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aynaların sırrını bilen varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lost66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben iki sene evvel bir siyah ayna almistim. basima gelmedik olaylar kalmadi! cinlerin hepsi musallat oldu. hatta cinlerin kendisini bile bu aynada görebiliyordum. cok korktum ve aynayi bir kac hafta sonra cöpe attim. siyah aynalarin sakasi olmaz. cinleri ve perileri miknatis gibi cekerler.

ben iki sene evvel bir siyah ayna almistim. basima gelmedik olaylar kalmadi! cinlerin hepsi musallat oldu. hatta cinlerin kendisini bile bu aynada görebiliyordum. cok korktum ve aynayi bir kac hafta sonra cöpe attim. siyah aynalarin sakasi olmaz. cinleri ve perileri miknatis gibi cekerler.

Bunu neye dayali diyebiliyorsunuz.. Yani siz diyorsunuzki cin peri görüyordum siyah aynada,cöpe attim sorun hal oldu..Bütün sorun aynada idi kendinizde ise hic bir "özellik" yoktu..peki gören Sizin gözünüz degilmiydi?
Herkez ayni aynada ayni seyi görmezki..Bence mesele aynada degil gören gözdedir..:)

Siyah aynamı ? Resim koyabilirsen daha açıklayıcı olur.
maalesef siyah aynanin resmi yok.

Bunu neye dayali diyebiliyorsunuz.. Yani siz diyorsunuzki cin peri görüyordum siyah aynada,cöpe attim sorun hal oldu..Bütün sorun aynada idi kendinizde ise hic bir "özellik" yoktu..peki gören Sizin gözünüz degilmiydi?
Herkez ayni aynada ayni seyi görmezki..Bence mesele aynada degil gören gözdedir..:)

tabiki sorun sadece aynada degil, kendi gözümle gördügüm cin ve perileri paranormal hislerimle görebiliyordum.

Siyah aynamı ? Resim koyabilirsen daha açıklayıcı olur.
siyah ayna, kücük bir kozmetik aynasi büyüklügünde bir aynadir. sadece rengi simsiyahtir.

aynalardan karanlıkta çok korkarım sanki birisi beni takip ediyormuş gibi gelir aynanın önünden geçerken... aram hiç iyi değil aynalarla özellikle karanlıkta.

Az önce bende aynaya odaklandım insan cok kötü oluyor ya. Gözüm normalde kahverengi. Ama aynaya dikkatle bakınca sanki yeşil,sarı renk var gibiydi.. Bir kaç kez denedim. Yine öyle oldu. Korktum açıkcası. Gündüzleri aynalara cok bakarım ama gece hiç bakamam cok korkarım sanki biri cıkıcak benimle konuşacak gibi gelir. Bir de evimde koridorda koskocaman ayna var. Kendi odamda da 3 ayna var. Nereye dönsem aynayla karşılaşıyorum yani.

Geceleri uzak durmak gerekiyor.Aynalar bir nevi kapı görevi görüyor.Bilmedigimiz yerlere açılan içindede çok enteresan şeyler olan.Bundan bahsetmemeliyim.Neyse uzak durmak en iyisi...

Siyah ayanaya bir örnek, netten zor buldum..

Geceleri karanlık odada aynaya bakmayın pek, arka taraftakileri görebiliyorsunuz.

Ben aynalardada bizim gibi yaşayanlar olduğunu duymuştum ancak bir gece aynanın karşısına geçtim ve aynadaki yansımamda sağ gözüme daldım ve gözümü açıp kapamadım bir noktaya sabitledim baktım yaklaşık 12 -15 saniye sonra yüzümün yarısını yanmış ve gözümün birisinin üstünü karanlık kapatmış oluyo ve diğer gözüm ise simsiyah oluyo beyaz yerleri bile ve kafayı sallamadıkça o gördükleriniz ancak gözünüzü başka yere odaklasanız bile eski haline gelmesi bir kaç saniye oluyo bir anlam veremedim!

bir şeye çok fazla odaklandığında göz yanılmaları her zaman olur,mesela elinizi uzatın ve bir müddet ona aynı şekilde bakın bir müddet sonra elinizden aynen renksiz duman bazı dalgalar çıtığını görebilirsiniz...

bir evliya şöyle demiş allah dan korkandan herkes korkar 2 olgu vardır aşk sevgi saygı ve bildiklerinle iman etmek aynalara iman edeceginize allaha iman edin.ozaman aynaya baktıgınızda o sizden korkacaktır içinizdeki gücü keşfedin. saygılarımla

beyaz süt adlıkitapta post partum psikozu işleniyo ve üç harflilerle alakalıda biraz bilgi veriyo ve şöyle yazıyo üç harflilerin lousa kadınlara dokunduğunu eski insanlar bunu bildiği için anneyi ve bebeği hiç yalnız bırakmadığını üç harflilerin "aralıklarda"yani[eşiklerde] bulunduğnu yazıyo bu eşikler ayna ve kapı dipleri.

Hayır hiç birşeyle ilgisi yok tamamen bilimsel bir cevabı var. Sen sağ gözüne bakarken sol tarafınının bir bölümü kör noktana denk geliyor .

Gündüzleri süslenmek haricinde asıl akşam saatleri daha çok bakıyorum aynaya. Lavaboda ellerimi yıkarken mesela yüzümü inceliyorum. Gözbebeklerime bakıyorum. Çok uzun süre bakmadım ama göz bebeklerim büyüyor ya da küçülüyor. Bu konuyu da hiç irdelemedim, sürekli aynı noktaya baktığımdan olsa gerek diye düşünüyorum. Ama bende tuhaf olan şu, herhangi bir aynanın karşısına geçtiğimde kendi kendime konuşmaya başlıyorum. Nasıl başladığını bilmiyorum ama bir an kendimi konuşurken buluyorum. Konuştuğum konularda genelde saçmalıktan ibaret. Mesela yanımda biriyle sohbet eder gibi bir edayla konuşuyorum :) Farkına vardığımda bu saçmalığa son verebiliyorum, ama artık rahatsız olmaya başladım.

aynalar uğursuzdur lanetlidir ! çünkü çirkin olduğumu bana her fırsatta hatırlatır !

ayrıca ayna bir insan icadıdır. ve aynalarla ilgili olayla tamamen psikolojiktir. neye inanırsan onu yaşarsın .. bilinç altı oyunları falan...

Benim tercihim ayna karsisina gecmeden önce arkanizdan kamera yada fotograf cekmeyi deneyin.bakalim ne goruceksiniz...

Korksak ta korkmasakta şu bir gerçekki buradaki her varlık dünya dediğimiz evin bir parçası.Bende korkmuyor değilim ama en azından bu düşünceyle olanı biteni kabullenmeye çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri