Genelde Aynaları demon çağırımında kullanıyorlar.Ormanda dolunayın aynaya yansıması ve belirli cümlelerin kurulması ile demonları davet ederler.Diğer ruhanileride çağırırsınız ama kapı açıkken kimin geleceği belli olmaz![]()
Demon değildir o.Demon davetleri kapalı mekanlarda yapılır.Tezahür eden enerji/varlık oldukça yoğun olduğu için etki ettiği bölge kontrol altında tutulabilsin diyedir,hatta çember/pentagram açmanın bile sebebi budur.Demon çağrılmadan önce bile günlerce/aylarca oda içerisinde farklı farklı ritüeller yapılır.Farklı bir varlıktan veya ruhaniden bahsediyorsun sen.
Gece olduğunda aynaya bir iki dakika boyunca loş ışık olan bir yerde bakıldığı zaman gerçekten varlıklar görünüyor.Herkes algılayabiliyor mu bilmiyorum ama ben baktığımda hemen arkamdan siyah bir gölgenin geçtiğini görüyorum ve yanımda olan varlığı hissedebiliyorum.Cesaretli olmayanlar gece aynaya uzun süre bakmaktan kaçınmalılıar.
Bilinçaltının yansımalarını görmüşsündür,yada görmek istediklerini/istemediklerini.En profesyonel majisyenler bile varlığı görüp,iletişime geçseler bile varlığın gerçek olup olmadığını anlayamazken sen,bir gölge görüp bir varlık geldiğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ?
deneyeceğim ama arakdan bulunan loş bir ışık olmadanda olabilirmi tamamen karanlığın içinde ?
Loş ışık olması şart değil,etrafı görebilmen için gereken bir şey.Ama loş ışık renkleri de önemlidir.Mesela aura temizliği için yapılan çalışmalarda mavi ışık tavsiye edilir ama böyle bir çalışmada benim sana tavsiyem,loş ışık yerine mum ve tütsü kullanmandır.
Cesaretlisın.Sana kolay gelsın.:willy_nilly:Ama gördüklerini bize de alnatırsan sevinirim.Merakla bekliyorum
Gördüklerini sana anlatması,yapılmaması gereken yegâne şeydir.Bu olay senin kendini,onun gördüğü şeyi görmeye şartlandırır.Buradaki asıl amaç bilinçaltını gün yüzüne çıkarmaktır,fakat böyle bir durum olursa onun anlattıklarını görmekten başka yaptığın hiçbir şey olmaz.Ve hiçbir ilerleme kaydedemessin.
Ayna ile yapılan bir uygulamada ben vereyim ;
Aynanın karşısına geçilir,herhangi bir nefes tekniği şart değildir,hiçbir nefes tekniğini yapamayan biri iseniz,burundan alıp burundan vermeniz ve bu sırada göğüs yerine karnınızı(diyafram nefesi) şişirmeniz gerekir.Eğer nefes tekniklerini bilen,uygulayan biri iseniz,genelde nefes egzersizlerinde yapılanın aksine,burada nefese değil aynaya odaklanacaksınız.Oturur pozisyonda ayna karşısında geçilir.Aynadaki yansımamızın bize baktığını hissetmeye çalışırız.Aynadaki simanızın değiştiğini görebilirsiniz,bu korkacak bir şey değildir,bu uygulamada olan hiçbir şey korkacak bir şey değildir.Ayna karşısına geçtikten yaklaşık 15-20 dk sonra (süre,herkese göre farklılık gösterir),boşluk hissine kapılınır.Kendi yansımamız bize bakıyor.Yansıma(mız), bizim haricimizde bir varlıktır.Bu nedenle hiç tanımadığımız bir varlığa odaklanmış oluyoruz ve ondan bize,bizden ona bir enerji aktarımı gerçekleşmektedir.Bu uygulamanın etkisi,yeni başlayanlar için maksimum 2-3 dk olabilir.Yani en fazla 5-10 dk meditatif bir konumda kalınır.Uygulamada ilerleme kaydetmek isteyenler,etki süresini arttırmaya ve alınan/verilen enerjiyi hissetmeye çalışmalıdırlar.
NOT ; Uygulamayı deneyenler,olumlu veya olumsuz herhangi bir sonuç alanlar,yaşadıkları olayları başkalarıyla paylaşmasınlar.Bu olay onları,KESİNLİKLE geliştirmez.Aksine,onun gelişimini zorlaştırır.
DİPNOT ; Uygulamadan önce el yüz yıkanırsa iyi olur(abdest) ama olmasa da olur.Uygulama esnasında sevilen bir tütsü ve mum kullanılması iyi olur.Mumu kendiniz yapmak zorunda değilsiniz ama motivasyon açısından kendiniz yapsanız daha güzel olur.
Tütsü olarak tavsiyem ; Darshan(asoka)'dır.Sinirleri rahatlatır,konsantrasyonu arttırır.Birlikte hareket etmeyi sağladığı için yansıma ile uyum içinde olmayı tetikleyebileceğini düşünüyorum.Aynı zamanda karma temizlemede kullanılan bir tütsüdür.