whitedemon
Kayıtlı Üye
Aynalara bakınca cinlerin ve paranormal varlıkların gözlemlenebildiğin söyleniyor bu konuda bilgisi olanlar lütfen bilgilerini ve uygulamaları bizimlede paylaşsınlar.
Buna ben inanıyorum şahsen çok küçük yaşlarda yaşadığım birşeyi anlatmak istiyorum.Gece geç saatlerde aynalı vitrinimiz vardı kuşlarımızın kafesi onun üstündeydi.Kuşumu severken kolumun arkasında gülen erkek suratı gördüm.Göz yanılması mı bilmem ama ben gördüğüm şeye dair eminim..
Aynalara bakınca cinlerin ve paranormal varlıkların gözlemlenebildiğin söyleniyor bu konuda bilgisi olanlar lütfen bilgilerini ve uygulamaları bizimlede paylaşsınlar.
Özür dilerim yeterince iyi araştıramamışım konularıSorduğunuz soru forumda daha önce bir kaç kez sorulmuştu. Bu konuları incelerseniz hem bilgi bulabilirsiniz hem de tecrübelerini paylaşan üyelerimizin paylaşımlarını okuyabilirsiniz. İstediğiniz bilgileri bu konularda bulabileceğinizi düşünüyorum.
Ancak kısaca şunu söyleyebilirim, aynalar konusu hassas bir konudur ve özellikle tecrübesiz kişilerin aynalarla uygulama yapmaması gerekir. Ayrıntıları zaten konularda okuyacaksınız. İyi forumlar...
Sorduğunuz soru forumda daha önce bir kaç kez sorulmuştu. Bu konuları incelerseniz hem bilgi bulabilirsiniz hem de tecrübelerini paylaşan üyelerimizin paylaşımlarını okuyabilirsiniz. İstediğiniz bilgileri bu konularda bulabileceğinizi düşünüyorum.
Ancak kısaca şunu söyleyebilirim, aynalar konusu hassas bir konudur ve özellikle tecrübesiz kişilerin aynalarla uygulama yapmaması gerekir. Ayrıntıları zaten konularda okuyacaksınız. İyi forumlar...
Sitede araştırdım bu konu dışında sadece 1 konu var ondada uygulamayla ilgili bişey bulamadım uygulamaları bilen arkadaşlar lütfen paylaşsın bu konudan
Ayna konusunda bilgim zayıf.İlk bu sitede okudum. Şimdi yazılanlar üzere,
Uzakdoğu'da irili ufaklı pek cok ayna iç ve dış mekanlara asılıyor.Hatta elbiselerde , aksesuarlarda bile kullanılıyor Hiç farklı düşünmemiştim ama şimdi... Bunun herhangi bir uygulama ile alakası var mı , biliyor musunuz acaba ? Teşekkürler
Sorduğunuz soru forumda daha önce bir kaç kez sorulmuştu. Bu konuları incelerseniz hem bilgi bulabilirsiniz hem de tecrübelerini paylaşan üyelerimizin paylaşımlarını okuyabilirsiniz. İstediğiniz bilgileri bu konularda bulabileceğinizi düşünüyorum.