"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayna Meditasyonu

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Paryoşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Paryoşa

Kayıtlı Üye
Bir gün, sadece bir aynanın önünde durarak küçük bir deney yap. Aynaya bakıyorsun, aynada kendi yüzün, aynada kendi gözlerin. Sonra bir an için bütün işlemi tersine çevir. Aynadaki yansımanın sana baktığını hissetmeye başla, sen yansımaya bakmıyorsun, yansıma sana bakıyor. Çok tuhaf bir boşlukta olacaksın. Sadece banyondaki aynanın önünde durarak, önce yansımaya bak: sen bakıyorsun ve yansıma senin nesnen. Bu ilginin dışa dönmesidir: aksettirilmiş yüze bakıyorsun, kendi yüzüne tabi ki ama bu yansıma senin dışında bir nesne. Sonra konumunu tamamen değiştir, işlemi tersine çevir. Yansıma olduğunu hissetmeye başla ve yansıma sana bakıyor. Anında bir değişim olduğunu, büyük bir enerjinin sana doğru aktığını göreceksin. Bunu yanlızca birkaç dakikalığına dene, canlanacaksın ve büyük bir güç içine girmeye başlayacak. Korkabilirsin bile, çünkü bu hiç tanımadığın bir şey...

Osho.


Bu meditasyonu her ayna karşısına geçtiğimde yapıyorum gerçekten işe yarıyor. Umarım sizlerin de işine yarar.
 
Aynalarla yapılan çalışmalarda dikkatli olmakta fayda var. Sevgili Osho'da söylemiş zaten bir kaç dakika.
Yine de dikkatli olmakta fayda var. Sizi içine çekmesine izin vermeyin. Korktunuz mu da hemen terk edin.
Syg.
 
Aynalarla yapılan çalışmalarda dikkatli olmakta fayda var. Sevgili Osho'da söylemiş zaten bir kaç dakika.
Yine de dikkatli olmakta fayda var. Sizi içine çekmesine izin vermeyin. Korktunuz mu da hemen terk edin.
Syg.

Evet, meditasyon süresini uzatmamak gerekiyor. Aynalar aynı zamanda astral seyahat tekniği olarak da kullanıldığı için süreyi uzatırsanız yaptığınız şey meditasyondan çıkıp astral seyahat çalışmasına dönebilir :) Ayrıca aynalar varlıklarla iletişime geçmek için bazı çalışmalarda da yer alıyor. Aslında aynalarla çalışırken ne niyetle çalıştığınız da önemli ama yine de kötü bir sürprizle karşılaşmamak için süreyi çok uzatmayın :)
 
Aynalarla yapılan çalışmalarda dikkatli olmakta fayda var. Sevgili Osho'da söylemiş zaten bir kaç dakika.
Yine de dikkatli olmakta fayda var. Sizi içine çekmesine izin vermeyin. Korktunuz mu da hemen terk edin.
Syg.


Kesinlikle katılıyorum.Aynalarla çalışırken çok dikkatli olmak lazım kendimden biliyorum:S
 
2 hafta kadar önce meditasyon yaptıktan sonra auramı görebilecek miyim diye boy aynasında kendimi izlemeye başlamıştım. Birkaç dakika sonra aynanın diğer tarafından kendime bakmak değil de, ikinci bir ben varmış orda da ona bakıyormuşum gibi bir hisse kapıldım. Sanki benden bağımsız mimiklere sahipti ve kendinden çok emin bir şekilde beni süzüyordu. Korktum birden ve hemen çekildim, hala da anlayamadım ne olduğunu.
 
baya bi süre baskası olduğunu düşündüm ve bi yan gerçekten bana benzeyen ama baskası olan biri vardı sanki bn gözlerimi baska yöne çevirdiğim halde sanki beni izliyodu ve korkup bıraktım
 
İyice öğrenmek lazım ayna ile çalışmaları yapmadan önce . Doğurabilecek sonuçlar karşısında önlemler alabilmek için .
 
aynalara bakmaya başladıgımda ben ben olmaktan çıkıyorum sanırım bendeki aynada da farklı birtsey var karakterim değişiyor
 
sanırım ben biraz sınırı geçmişim. şimdi bunları okuyunca anladım. aynanın karşısında çok uzun süre kalırım. ayna meditasyonundan haberim bile yokken aynaya baktığım da sanki karşımda benim görünüşümde bir insan varmış gibi olduğunu farkettim. aynanın karşısında kendi kendime güler ve konuşurum. şu anda da hayatımn bir parçası gibi her aynaya baktığımda ne derdim sıkıntım varsa karşımda gördüğüm kendi silüetime anlatırım ve rahatladığımı hisseder mutlu olurum.
 
5 dakikadan uzun süre bakınca yüzümün değiştiğini farkedebiliyorum karşıdaki görüntüm yaşlanıp çirkinleşiyor sanki çok ürkütücü :willy_nilly:
 
5 dakikadan uzun süre bakınca yüzümün değiştiğini farkedebiliyorum karşıdaki görüntüm yaşlanıp çirkinleşiyor sanki çok ürkütücü :willy_nilly:

Aynı şeyi ben de farkettim odaklanıp bakmaya başladıktan bir süre sonra gözaltlarım sanki mosmor görünmeye başlıyor, ve yaşlı görünüyorum. Yazılan uyarıları dikkate alıp iyice bilinçlenmeden uğraşmamak lazım bence aynalarla.
 
Bu konuda bende sorun yaşıyorum özellikle geceleri aynaya bakmaktan ve yanından geçmekten çekiniyorum.Siyah gölgeler genelde gece bakışlarımda karşıma çıkıyor ve baktığım en fazla 1 dk falan dır.Enerji seviyemi yükseltmeden onlarla yüzleşmek istemiyorum.
 
Geri
Üst