ayna ayna söyle bana..

dynamic apnea

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Haz 2008
Mesajlar
2,596
Tepkime puanı
165
Konum
somewhere outthere
İş
dış ticaret uzmanı
Boşuna değil masaldaki kraliçe ayna ayna güzel ayna diye aynaya sormamıs en güzeli..belki de sorsaymıs ruhen en güzeli diye yine de doğru cevabı alacakmış öyle değil mi? Ayna hayatımızdaki herşeyi olduğu gibi yansıtan bir objedir. Evimize astığımız aynalar evimizin kapısından girerken getirdiğimiz her olumlu olumsuz düşünceyi olduğu gibi evde yaşayanların üzerine yansıtırlar. Kapıdan aşk getirirsek aşk, bereket ise bereket, nefretse nefreti evimize yansıtırlar. Eve sürekli yorgun geldiğim için ben giriş kapısına ayna asmayı hiç düşünmedim bu yüzden..Aynı zamanda aynalar mekani genişletir, ışığı aynı zamanda kendi ışığımızı yansıtırlar. Astığımız yer yansıttığı kısım dolayısı ile önem arzeder. Koridorlar ekseriya dar olması nedeni ile çabuk hatta koşarak geçmek istediğimiz alanlardır. Mekanı genişletmek, koridorlardaki gürültüyü engellemek için koridorlara ayna asmak faydalı olacaktir. Yatak odalarına asılan aynanın goruntusunun yatağı yansıtmaması gerekir, bütün gece yatakenki yorgunluğunuzu yine üstünüze verecektir. Kesik görüntü vermemesine dikkat etmeliyiz, kesik görüntü biz farkında olmadan zihnimize görüntüleri kazıyacak ve bu aslen gördüğümüz ancak farkına varmadığımız bilinç altımızda korkmamıza ürkmemize neden olacaktir. Aynaları asla komşunuza paralel olan duvarlara asmayınız aynalar eve açılan kapılardır, yan komşuda olan sizin farketmediğiniz olayları evinize taşıyacaktir. Aynalar ruhumuza evimize açılan gizli kapılardır. Kalbimizi açarız ve aynısını iki katı olarak aynadan kendimize çekeriz. Lokanta benzeri yerlerde mekanı genişletmek hareketi artırmak için duvarlara ayna asmak yerindedir. Ayna kalabaığı yansıtacak ve müşteriyi çekerek sayısını artıracaktır. Çünkü insanlarda pır pır böceklerini ışığa uçması gibi bir duygu vardır. Ayna hareketi yansıtır, artırır.
Kare şeklinde, seramik,porselen veya metal den yapılmış çerçeveli aynalar toprak elementini temsil ederek, mekanların güneybatı, batı, kuzeybatı veya kuzeydoğu duvarlarında yer alabilir.
Yuvarlak veya oval çerçevelerin genellikle metalden(gümüş, pirinç, bakır v.b.) yapılması önerilir. Bu çerçevelerin metal enerjisiyle dost Kuzey, Batı veya Kuzeybatı duvarlarına asılması uygundur.
Dikdörtgen çerçeveler Ağaç enerjisini temsil ederler. Materyal olarak ahşap veya siyah renkli herhangi bir materyalden yapılmaları önerilir. Asılmaları için en uygun duvar doğu ve güneydoğu duvarlarıdır. Ahşap çerçeveler ayrıca güney duvarına uygundur.Dalgalı şekilli çerçevesi olan aynalar dalga şekli doalyısı ile mekanda su elementini temsil ederler. Metalik veya siyah çerçeve içinde Kuzey duvarını süsleyebilirler. Yaşamın aynası olan sizlerin her zaman güzel enerjiler yansıtmasını dilerim. Selamlar sevgiler..
 

sweep

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Eki 2008
Mesajlar
56
Tepkime puanı
2
İş
engineer
Bu site deki yazıları okuduktan sonra aynalara bakmaya korkar oldum zaten :) Bir de şimdi konumları çıktı ortaya
 

destina

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Ağu 2008
Mesajlar
206
Tepkime puanı
16
mantıklı hiç böyle düşünmemiştim emeğine sağlık ;)
 

CREEPA

Banlı Kullanıcı
Katılım
30 Eki 2008
Mesajlar
246
Tepkime puanı
2
Konum
Lost Angeles
Aynalar majisel davetlerde ve astral seyahat ve nekromanitk islerde oldukca yararlidir.Aynalar farkli alemlere gecis olarak kulanilabilmektedir.Yanliz sihirli bir ayna ile calisabilmek icin özel önlemler anlinmasi gerek.Kisi daire icinde bulunmali yada alternatif olarak özel koruma ayetleri ve semboleri üzerinde bulundurmali .Tabi bu sadece acemi majisyenler icin gecerlidir profesyonel bir medyumun bunlara ihtiyaci yoktur cunkü o kendisini ve tabiatlara, elementlere hakimdir ve kendisini temizlemesini biliyordur.Ayrica yakacaginiz tütsüyede dikkat etmelisiniz.Aynalar aslinda gercekten cok ilginctir ve insan cesitli uygulamalar sayesinde bunlarin sihirli gücünü artirabilir.Profesyonel ve deneyimli bir majisyenin tabi aynaya bile ihtiyaci yoktur o cünkü örnegin tirnagini yada bir kap su bile kulanarak gerekli Muhabereyi gerceklestirebilir.Aslinda Sihirli Aynalar ile ilgilenmekte olan özel bir bölüm acilsa egitici acidan cok yararli olacaktir cunkü bu derin ve genis bir konu ve herseyden önce oldukca enteresan ve özel bir alandir.
 

Pantea

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eyl 2008
Mesajlar
921
Tepkime puanı
81
Bu cok guzel bir paylasim olmus bana cok ilginc ve dikkate deger geldi dynamic ellerine saglik emegine saglik.
 

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
Katılım
5 Haz 2008
Mesajlar
7,096
Tepkime puanı
4,962
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
creepa: aynalar ile ilgigili bir bölüm açarsam içini doldurmakta sorun yaşanabilir. bir kaç konu ile ile sınırlı kaldığında içi boş bir konu başlığı hoş görünmüyor. bu türlü konular için yüksek maji bölümü var orası kullanılabilir yada aynanın kullanıldığı alana göre o konu başlığına yazılabilir.
 
Üst