Aylık İnisiyatik Cadılık Eğitimi

ŞAMAN-URUM

Yönetici
Merhaba Hekate’nin Yolu: 8 Aylık İnisiyatik Cadılık Eğitimi hem Witchcraft eğitimdir hemde insiye çalışmasıdır. Anadolu Tanrıçası Hekate’nin izinde yürüyeceğiz.

Eğitim hakkında geniş bilgiye verdiğim linkten ulaşabilirsiniz.

Eğitim 8 ay sürüyor

36 ders ve uygulama yapılacak.

Ödeme ister peşin ister ay ay taksit ile yapılabilir

Canlı eğitimler 19 Eylül de başlayacak.

Bilgimabedi.com

Merhaba Hekate'nin Yolu: 8 Aylık İnisiyatik Cadılık Eğitimi hem Büyücülük eğitimidir hemde insiye çalışmasıdır. Anadolu Tanrıçası Hekate'nin izinde yürüyeceğiz.

Eğitim hakkında geniş koşulların bağlantılarından ulaşılabilir.

Eğitim 8 ay sürüyor

Canlı eğitimler 19

Merhaba Hekate’nin Yolu: 8 Aylık İnisiyatik Cadılık Eğitimi hem Witchcraft eğitimdir hemde insiye çalışmasıdır. Anadolu Tanrıçası Hekate’nin izinde yürüyeceğiz.

Eğitim 8 ay sürüyor

Bilgimabedi.com
Aylık ne kadar?

Eğitim 8 ay sürüyor

Bilgimabedi.com
Bende eğitim istiyorum lütfen şöyle yapsak yine bu Eylül grubunda olalım ayrı anlatmayın zaten daha 1 ay olmuş ilk 3-4 dersi ayrıca işleyelim bu Eylül sınıfı derslerine yetişsek naçizane bir fikir yada yeni sınıf olacaksa bekleyelim nasıl derseniz ?

mesele eğitim değil ki inisiyasyon süreci başladı. O tarihler geçti. Sadece örgün eğitim olsa video kayıttan izleyip yetişilir ama yapılması gerekenlerin tarihi geçti artık.

Geri