"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayırma-soğutma majisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selenim

Banlı Kullanıcı
Vereceğim bu aşk büyüsü formülü sayesinde nice çıldırma derecesine gelmiş sevdiği için intihar etmeyi bile düşünen aşıklar kendini herkese rezil etme derecesine gelenler dahi sevdiklerinden deyim yerindeyse buz gibi soğumuşlardır...

cam veya porselen kap alınır kabın içerisine gül suyu,misk ve
safran mürekkep niyetine karıştırılarak bu karışım ile Ayetül Kürsi duası yazılır. Sonrada sevilen aşık olunan kişinin adı yazılır.Gece olması beklenir gece vakti bu kap dışarıda
yıldızların ışığı altına bırakılır.Sabah olunca kabın içine gül suyu dökülerek hafifçe
oğuşturmak suretiyle bu yazılar silinmeli ve aç karnına kahvaltı etmemiş olarak kabın
içindeki su içilmelidir.Yine aynı dua ve isim aynı yöntemle tekrar kaba yazılır ve
akşam dışarıya bırakılır aynı işlemler üç gün yapılmalı yani yazılmış su üç sabah aç
karnına içilmelidir.Üç gün bu işlemleri yaptıktan sonra kara sevdaya tutulmuş olan kişi sevdiğinden soğur onun adını bile anmak istemez adeta
onu tanımıyormuş ya da düşmanıymış gibi nefret eder.

evet bence de bize bu lazım:Dburada kendine büyü yapıyorsun ama zarıra olmaz değil mi??

Bunu beklediğinizi biliyordum:) En çok istenen büyülerden biri buydu..Buyrun bakalım...

Bump: Ama yinede tavsiye etmem :)

Bump: Ama yinede tavsiye etmem :)

selam arkadaşlar.Tam bana lazım birşey bu.ama tersi.Ben karşı tarafın benden soğumasını arkadaş kalmasını yada çekip gitmesini istiyorum.Kendin ayrıl demeyin olmuyor çünkü bırakmıyor tehdit ediyor.Çıkmazdayım.yardım lütfen

Bana göre iş büyüde değil sizde.
Büyü dediğiniz olay istemek-inanmak-başarmaktan ibarettir.
uygulamalar sadece bir motivasyondur.

En yakın arkadaşım aşk yüzünden intahar edecek neredeyse ona yapmayı düşünüyorum umarm kendine gelir.

Yaptığınız-yapacağınız uygulamaları dile getirmeyin. Kendinize saklayın ki, farklı enerjilerden etkilenmesin uygulamalarınız. Çok dile getirdik, rastlamayan ve bilmeyenler için tekrar etmekte fayda var.

ben bişey okumuştum,
yarım kilo kıyma alınır, el sürmeden üstüne zelzele suresi adedi kadar okunurmuş. kıyma 2 parçaya bölünür ayrılması istenen kişilerin adları söylenerek bölme işlemi yapılırmış, ardından yarısı kedilere yarısı köpeklere isimler söylenerek verilirmiş.

evet böyle bir uygulama var. çok yaygın olarak yapılan bir büyüdür. hocaların (kenine bu ismi verenler yada bu şekilde bilinler için söylüyorum bir vasıf yada kaliteli bir ünvan olarak kullanmıyorum) çok uyguladığı bir yöntemdir. işe yaradığını görmedim ama.

Ayırmak kötü ve yanlış bir şey bence, ama ciddi durumlarda kullanılması uygun olabilir...

Geri