"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayetel Kürsi'yi Tersten Okumak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hfcy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hfcy

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba ben daha önce duyduğum ve merak ettiğim bir şeyi size sormak istiyorum.

Benim bir tanıdığım varlıkları görmeyi çok istediği için bir hocaya danışmış ve hoca ayetel kürsiyi tersten okumasını bu durumda onları görebileceğiniz söylemiş.

Kişi hocanın dediini yapmış ve o gece bir varlık kocasının kılığında ona görünmüş daha sonra bir kaç kere daha görünmüş

Aynı hocadan tekrar ardım istemiş hocanın önerisi üzerine ayetel kürsiyi düz doğru şekilde okumuş bir daha görmemiş

acaba doru olabilirmi bu olay kişiyi çok yakın tanımıyorum doğruluk payını bilemem

bu tür bir işlem deneyen yada duyan varmı?

Kadim Ayetin Ters Okunmasıyla devreye giren görevlilerdir, Hadimlere yakın güç ve yeteneklerde ama çoğu zaman zayıftırlar. Bazı kadimler ise bazı hadimlerden güçlü ve yeteneklidir.

(ALINTIDIR)

bence dogru olabilir cünkü normal ayetel kürsi okudugumuzda cinler uzaklaşıyor.
bende daha yeni duyuyorum
bir hocaya sorucam ters okuması günah degilmi diye günah degilse okurum:)

Neden günahtır ki merak ettim bu konuda gerçekten bilgim yok bilgilendirebilir misiniz teşekkürler...

Neden günahtır ki merak ettim bu konuda gerçekten bilgim yok bilgilendirebilir misiniz teşekkürler...

Arapça'da yada başka lisanlarda kelimeleri tersten okursan istemedende olsa küfür edebilirsin .Mesala KİS tersten oku bakalım ne oldu? Gördünmü bu yüzden günah olabilir.en doğrusunu bilen ALLAH'tır.:devil2:

Denemeni tavsiye etmem arkadaşım sırf merak için böyle bir işe girme Kadimler Güçsüz olabilir ama musallat oldugu zaman Allah muhafaza başına gelmeyen kalmaz ... sadece Ayetel-Kürsü Değil Her Ayetin Kadimi Vardır... uzak durulası olay .. Hoşçakal

evet her ayetin kadimleri ve hadimleri var.
bencede bir sureyi tersten okumak doğru birşey değil.

Berki doğru bir şey değildir evet ve günah olan bir çok şey var ama bizim merak ettiğimiz böyle bir durum karşısında varlıklar gözükebilir mi deniyen olursa lütfen deneyimini paylaşsın...

Arapça'da yada başka lisanlarda kelimeleri tersten okursan istemedende olsa küfür edebilirsin .Mesala KİS tersten oku bakalım ne oldu? Gördünmü bu yüzden günah olabilir.en doğrusunu bilen ALLAH'tır.:devil2:
Hiiiiihihhihhihi çok teşekkürler Kipooo bilgilendirdiğin için.. Hiç o açıdan bakmamıştım sana rep vermek istedim ancak rep yerin yok senin :S

1875-1947 yılları arasında yaşamış olan İngiliz din düşmanı ve büyücüsü Crowley, müritlerine tersten konuşmanın "şeytanın dili" olduğunu anlatır ve onlara tersten konuşma sanatını mutlaka öğrenmelerini öğütlerdi.

tersten okumak türkçesini tersten okumak değildir arapçasını tersten okumaktır ve bu durumda harekelerde değişir ve bizim türkçemizdeki gibi okunmaz tersten..

sayın üyeler ayetleri tersten okumakçok günahtır ve tehlikelidir bunu bazı kötüler istediği kişinin yanına anında gelmek için veya kişinin ruhunu alıp getirmek için kullanırlar yani kurandan belli ayetler tersten okunur belli kere ve işlerm başlar tehlikelidir dikkat edin kendinize görmek isteyenler olursa yani cinlerden gece vakti 7 kere cin suresini okusunlar muhtemelen hemen göremezler ama garip sesler garip silüetler le belli ederler kendilerini tabi ilk 7 de bişi olmazsa 1 7daha okunmalı 3,4 gün boyunca mutlaka anlaşılır halde onların varlıklarını hisedecek veya göreceksiniz tabi temiz iman sahibiyseniz size selam verir iyi halde görüşürsünüz... selametle

Arkadaşlar çok tehlikeli sularda yüzüyoruz :D ayet-el kürsi'nin ters okunması zaten çok tehlikeli bir ölüm büyüsünde de kullanılır ve çok güçlüdür...kötülük getirir

İlginç ya o denli yararlı bir duanın tersten okunarak bu türlü tehlikeli işleri başımıza saracağını hiç düşünmemiştim.

İlginç ya o denli yararlı bir duanın tersten okunarak bu türlü tehlikeli işleri başımıza saracağını hiç düşünmemiştim.

zaten ben konuyu görünce tırstım o büyü mü paylaşıldı diye...Ben de zar zor bulmuştum yapılışını...Ve sonucu kesin olan sayılı ölüm büyülerindendir...Ben de şaşırmıştım sizin gibi ilk gördüğümde ve bu büyü yüzünden bir akrabamı kaybettim zaten

zaten ben konuyu görünce tırstım o büyü mü paylaşıldı diye...Ben de zar zor bulmuştum yapılışını...Ve sonucu kesin olan sayılı ölüm büyülerindendir...Ben de şaşırmıştım sizin gibi ilk gördüğümde ve bu büyü yüzünden bir akrabamı kaybettim zaten

Başınız sağolsun büyüyü yapan akrabanızmıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri