Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dairenin içinde Allah kelamının arasına fatiha süresi yazıyor çevresinde Ayet-el kürsü ama dört köşede yazılanları anlayamadım yani okuyamadım. Paylaşım için teşekkürler.
aklıma şöyle bir soru geldi paylaşılmış olan ayetül kürsüyü yazmak lazım mı ? yoksa copy paste yapıp sonrarada yazıcı ile çıktı alsam olur mu ? ayetül kürsüyü yazdığımız zaman yazacağaımız mürekkebin önemi var mı ? kurşun kalemle yazsam olur mu aynı işlevi görür mü ? bu sorulara hiç yer verilmemiş.
ayetel kürsi dairesi...
üzerinde taşıyanı büyü tütmaz olanlar bozulur cin şerrinden ve insan şerrinden korur...gece rüyasında korkanlar garipten sesler duyanlar bir şeyler görenler veya cin şerrine uğruayanlar kullanırsa şifa bulur....fotokopiside olur katlarken üzerine 7 defa ayetel kürsi okunur öyle katlanır..daha sonra aliminyum folyo ile iyice kaplandıktan sonra üzerinizde taşınır......hemen etkisini gösterir....
KESİNLİKLE FOTOKOPİ OLMAZ kişinin kendi enerjisi ve o ayetin hadimi ile yapılır bazı meteryallerde kullanılır. işi bilen ve yapan olarak söylüyorum....