"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayaklarımda Uyuşma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koni45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

koni45

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben Mehmet.Bende 4 yıldır ellerimde ve ayaklarımda uyuşma var.Doktora gittim bir şey yok dediler.ayaklarımda baldırdan parmak uçlarıma doğru kısa ve sürekli uyuşmalar oluyor.Forum sitelerinde okumuştum musallat belirtisiymiş yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum

• Beğendim
Tepkiler: Ori
doktora devam..eee malum uzun sürüyor bazen teşhis....geçmiş olsun...niyetinizi bozmayın...bir çok şey sebep olabilir...

Böyle bir şey mümkün müdür ? Yani ayaklardaki uyuşmayla musallat belirtisi ?? Çok şaşırdım ilk defa duyuyorum sizden. :S

4 yıldır süren uyuşma bir musallat belirtiyse,merak etme sana musallat olanın tam irtibata geçmesi onyıllar sürer heralde.

Ciddi rahatsızlık belirtisi olabilir; beyin, damarlar, omurilik...

Farklı bir doktora görünün tabii ki.

Tarifiniz dolaşım sisteminde bir sorun olabilmesine, sevgili Marla' nın ve Arifçetiner arkadaşımızın dediği gibi bir rahatsızlıktanda kaynaklanıyor olabilir. Birde doktorların biraz zor koyduğu bir rahatsızlık var, genelde erkeklerde ve 25 yaştan sonra görülen Burger denen bir rahatsızlık da olabilir. Atardamarların gerekli kan akışını sağlayamadığı durumlarda el ve ayaklarda oluşabiliyor. Sigara içenlerde daha sık rastlanıyor ve neden olduğu hala anlaşılamamış bir rahatsızlıktır. Boyunda fıtık veya düzleşmeden kaynaklanıyor da olabilir. Göğüs kalp damar cerrahisine görünmenizde fayda vardır. Dopler testi yaparlar ve sorunu çözerler. Eğer teşhis koyamazlarsa muhtemelen bir Fizik Tedavi uzmanından konsültasyon isterler. Çok geçmiş olsun, sevgiler.

Geçmiş olsun..Benimde bir aralar ayaklarımda iğne gibi batmalar vardı..B12 eksikliğindenmiş...Şimdi geçti..Bazen psikolojik de olabiliyor...
Bir daha kapsamlı bir muayene olursanız iyi olur..Allah şifa versin..

Geri