"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayakkabınız mı yok yoksa varda markasımı iyi değil ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 15237
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne garip değil mi? Aynı dünya üzerin de yaşıyoruz üstelik.

bu durumlar aslında inanç sarsıcı sorgulatıcı şüpheye itici bana göre ve ben pek dogru bulmuyorum, insan da isyanı tetikliyor.

kendimi örnek vereyim benim ödemelerimin günü yaklaşıyor ödemelerime 10 bin tl lazım ama bu para kimileri için akşam yemeği yada çerez parası ama benim isyan etmem mi gerekir, elbette hayır,

yoksa yok napalım,

Evet kimi ayakkabısının markasını düşünür kimi ayakkabasının olmadığını kimi de '' AYAĞI'NIN '' olmadığını ! ..

Bu resim hayatımda beni etkileyen resimlerden biridir. Kim olursa olsun, dünyanın neresinde olursak olalım, bu insanlar bizden ne adar uzakta olursa olsunlar bizler israf ettikçe, hayasızca harcadıkça refah seviyeleri arttıkça biryerler de de düşüyor ve aslında bizler işte bu insanların sırtındayız. Bu nedenle Kuran öğretilerinde de vardır, elimizdeki ihtiyacımızın fazlasını istiflemek yerine paylaşalım dağıtalım. 44 yaşındayım ve bu felsefe ile hareket etmeyi maalesef birkaç yılda öğrenebildim. Ama zararın neresinden dönersen kardır derler ya, karnım doysun sırtım ısınsın bşımı sokacağım evim olsun birde 4 yaşındaki yeğenimin geleceğini garantiye alayım eğitimini sağlayayım gerisi insanlığındır. Bilmem ne pastanesinden pasta almam elma yerim (ki onu bile bulamayanlar var) gider paranın fazlasını ihtiyacı olanlara veririm. Çok güzel bir tatmin duygusu çok büyük huzur. Arkadaşlar paylaşın paylaştıkça böyle resimler azaldıkça en azından etrafınızdaki paylaştığınız insanların yüzündeki mutluluğu görmek , hiçbir alışverişle, hiçbir lüks oteldeki tatille hiçbirşeyle kıyaslanamıyor.Ayrıca bu konuyu paylaşan arkadaşıma da teşekkür ediyorum tekrar hatırlattığı için

Geri