Banisteriopsis
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar elimde yaklaşık 1 yıl önce getirdiğim ayahuasca durmakta. Yani parçaları şuan tek ihtiyacım olan bir dmt içeren bitki akasya ağacını bulamadım fakat yaşadığım yerde çok fazla kargı kamışı var. Takılı kaldığım konu bu yapraklarını mı koyucam ısıtma işleminde yoksa kamışı mı. Türkçe sayfalar da neredeyse hiç bir detaylı bilgi yok yabancı forumlardan da anlam çıkartmak çok zor. Dil bilgisi olan birisi var ise veyahut bu konuda bilgili neresini koyucam ne kadar süre kaynatıcam bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 8461
Getirdiğim ayahuasca özü bu
Takılı kaldığım kargı kamışında da
Ekli dosyayı görüntüle 8462
Yapraklarından ciddi miktarda kopartıp getirdim tam kaynatıcak iken elimde çok fazla ayahuasca kalmadığı için tekrar bir araştırma yaptım ve sanırım kamış bölümünü kullanıcam emin değilim o yüzden size de danışmak istedim.
Bir ekleme de yapiyim dmt için üzerlik tohumu ve dmt içeren bitki ile ayahuascaya yakın bir dmt oluşumu izlenimi var. Benim bildiğim kadarı ile şuan tek ihtiyacım olan dmt içeren bitki. Elimde ayahuasca mevcut olduğu için sanırım üzerlik tohumuna ihtiyacım yok?
Ekli dosyayı görüntüle 8461
Getirdiğim ayahuasca özü bu
Takılı kaldığım kargı kamışında da
Ekli dosyayı görüntüle 8462
Yapraklarından ciddi miktarda kopartıp getirdim tam kaynatıcak iken elimde çok fazla ayahuasca kalmadığı için tekrar bir araştırma yaptım ve sanırım kamış bölümünü kullanıcam emin değilim o yüzden size de danışmak istedim.
Bir ekleme de yapiyim dmt için üzerlik tohumu ve dmt içeren bitki ile ayahuascaya yakın bir dmt oluşumu izlenimi var. Benim bildiğim kadarı ile şuan tek ihtiyacım olan dmt içeren bitki. Elimde ayahuasca mevcut olduğu için sanırım üzerlik tohumuna ihtiyacım yok?