fako
Kayıtlı Üye
Bolu'da ismini vermek istemeyeceğim bir köyde; ayaklarını öptürerek bakım yaptıran bir şahız bulunuyor. Şahsen ben bakım yaptıran kişi değilim ancak sorunlar yaşayan bir dostumla bahsi geçen şahısa uğradık ve derdimize çare olmasını umduk. Bir çok şey yaşamış ve tecrübe edinmiş biri olarak; daha önce böyle bir bakım yöntemini hiç işitmemiş ve duymamıştım. En garip tarafı kişinin anne adı veyahut babaanne adı gibi şeyler yerine iki seçenek sunması ve birinci seçeneğin kan ikincisinin ise ayaklarının öpülmesi olmasıydı. Arkadaşım ne kadar kan seçeneğini tercih etmek istesede sebepsizce tam tersi olan ayağını öpmeyi kabul etti. İlginç kısmı şimdi başlıyor. Arkadaşım niyetlenmiş ve ayağa kalkıp ayağını öpebileceği pozisyonda beklerken, o anda ben engel olmak amacıyla ayağa kalkmaya niyetlenmişken bir anda kuvvetli bir adam beni yerime oturtup sağ omzumdan bastırıp sıktı. Sonrasında benim arkamda ve bahsi geçen şahısın arkasında bulunmak üzere iki kapı birden açıldı ve benim arkamdaki kapıdan içeriye bir köpek girdi. Ancak bu köpek çok saçma bir şekilde; keçi sesi çıkarıyor ve gözleri mavi alev şeklinde parlıyordu. Bir anda benim omzumu tutan kuvvetli adamın üzerine gitti ve o anda kayboldular. Adam apartobar kalktı ve bizi küfürler eşliğinde kovdu. Ömrümde duymadığım çılgınlıkta tehtid ve küfürlerin ardından, bir daha boluya ayak basmamaya karar verdik.
Arkadaşlar adres veyahut isim veremiyorum ancak bu kişi çok marifetli bir kişiymiş. İnternetten falan bulunamıyor ancak gelen kişilerden para almadığını sadece ona borçlu olunmasını istendiğini ve zamanı gelince borcunu isteyeceğini söylüyormuş. Bizi hemen kovduğu ve bir şey istemediği için sadece duyduğumu aktardım. O kişiye gittiğimden beri 1 haftadır rahatsız ediliyorum. Eğer kulağınıza, "boluda falanca köyde bir hoca varmış" denirse gitmemenizi şiddetle öneriyorum.
Arkadaşlar adres veyahut isim veremiyorum ancak bu kişi çok marifetli bir kişiymiş. İnternetten falan bulunamıyor ancak gelen kişilerden para almadığını sadece ona borçlu olunmasını istendiğini ve zamanı gelince borcunu isteyeceğini söylüyormuş. Bizi hemen kovduğu ve bir şey istemediği için sadece duyduğumu aktardım. O kişiye gittiğimden beri 1 haftadır rahatsız ediliyorum. Eğer kulağınıza, "boluda falanca köyde bir hoca varmış" denirse gitmemenizi şiddetle öneriyorum.