Aurada Baskın Renkler

Merdut

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Nis 2018
Mesajlar
300
Tepkime puanı
315
Konum
İstanbul



Birçok insan, bilinçli bir aşamada itiraf etmeksizin auralar görür. Bu, yaygın deyişlerde, "Kendini melankoliye kaptırmış." veya "Karalar bağlamış." diye ifade edilir. Auraları ilk fark etmeye başladığınızda bir veya iki baskın renk görürsünüz. Bunu geliştirdikçe, değişik tabakaları ayırt edebilecek duruma gelirsiniz. Ancak bu ilk kapsamlı aura rengi, aura falları ve aynı zamanda kişinin ruh halini veya düşüncesini, söze dayanmayan işaretlerden daha derin bir aşamada anlamak için merkezdir. Bu, her zaman bir aura falı veya değerlendirmesinde ilk aşamayı oluşturur ve günlük hayatta da 'insan değerlendirmesinde' size çok yardımcı olur.​


Kırmızı
  • Kırmızı oldukça yaratıcı, yaşamı zenginleştiren bir aura rengidir ve parlak erguvandan yakut kırmızısına kadar çeşitlilik gösterebilir. Gözü tırmalayan ve yoğun bir kırmızı söz konusuysa, belki bastırılmış veya yönlendirilmesi gereken büyük bir kızgınlık olabilir.

Turuncu
  • Kişi bağımsız, güven dolu ve iyimser olduğunda, turuncu baskın aura rengi olarak görünebilir. Çok soluk turuncu, belirsizliği ve kendine güven eksikliğini yansıtır.

Sarı
  • Sarı, auranın iletişim rengidir. Aura altın sarısı olduğunda; kişi açıktır, duygu ve düşüncelerini rahatlıkla aktarabilir ve oldukça yaratıcı bir konumdadır, hevesli bir zekaya ve öğrenme aşkına sahiptir. Ama donuk sarıysa, birçok sır ve pek de soylu sayılmayacak niyetler olabilir.

Yeşil
  • Yeşil, auranın kalp ve duygu rengidir ve özellikle ilişkiler asıl konu olduğunda baskındır. Berrak yeşil aura, aşk meselelerinde sadakati; arkadaşlıkta da güvenilirliği ifade eder. Donuk, bulanık yeşil çatışan duyguları veya duygusal bir sülüğü gizleyebilir. Sarımsı yeşil, sahipleniciliğin ve haksız kıskançlığın bir işareti olabilir.

Mavi
  • Mavi; ilke,adalet ve ideallerle ilgili bir aura rengidir. Parlak mavi başkalarını düşünmeyi simgeler ve kişi için ilkeleri kişisel kazançtan önce gelir. Ayrıca mavi, mor gibi şifa rengidir. Koyu mavinin tinsel bir niteliği vardır ve donuk mavi geleneğe bağlılığın sertliğe vardığını gösterebilir.

Mor
  • Mor, insan doğasının manevi ve psişik yönüyle ilgili olan aura rengidir ve sezgisi kuvvetli insanlarda baskındır. Koyu mor manevi ermişliğin rengidir ve psişik ermişlik, ritüel alanlarını geliştirdiği için daha da önemli hale gelir. Eğer bulanık veya puslu bir morsa, auranın sahibinin gündüz düşleri ve hayallerle çok fazla zaman harcadığını gösterir.

Pembe
  • Pembe aura, barışçıllığın işaretidir. Parlak ve berrak bir pembeyse; bir işte, sosyal veya duygusal durumda karşınızdakinin önerilerinize, korkularınıza ve duygularınıza açık olduğunu biliyorsunuz demektir. Açık fakat berrak pembe, iç ahengi ortaya çıkarır; ama puslu bir pembe başkalarının bakış açılarına, güçlü bir yönlendirme olmaksızın herhangi bir karar alamayacak kadar önem veren biriyle muhattap olduğunuzu gösterir.

Beyaz
  • Beyaz diğer renklerin bir sentezidir ve çoğunlukla alnın ortasından yayılır. Bir auradaki enerjiden yoksun soluk renklerin aksine, beyaz titreşimlidir ve ısı yayar. Maneviyatın, yenilikçiliğin ve yaratıcılığın rengidir. Nadiren görülse de, kozmostan saf ışık emer ve diğer bütün renklere içsel ışıklar gönderir. Böylece bütün auralar parıldar.




Esen kalın...
 
Üst