"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ateş elimi yakmıyor.

Parpsikolog

Kayıtlı Üye
Bir kaç gün önce ateşi kontrol etmeyi denedim ve ilk denememde başarılı oldum, diğer günse söndürdüm. Az önce yine alıştırma yapıyordum ve parmağımı mum alevinin içine soktum dumanlar çıktı ama hiç acı yoktu. Şu anda yara da yok. Bu ne anlama geliyor? Lütfen yardımcı olur musunuz? Yetenek mi?

Eğer parmağında yara yoksa, sinir uçlarındaki hasarla alakası olduğunu sanmıyorum. Sinirlerin hasar görmesi yanık oluşmasını engellemez. Parmaklarınla başka bir nesne tutunca hissediyor musun? Veya başka bir uzvunu ateşe tut bak bakalım yanıyor mu..

Bu anlattıklarınıza inancınız var ise ve gerçekten iğneyi bile hissetmedi iseniz; sakinliğinize ve iyileşir değil mi diye sormanıza şaşırdım. Çok ciddisiniz.

Bir kaç gün önce ateşi kontrol etmeyi denedim ve ilk denememde başarılı oldum, diğer günse söndürdüm. Az önce yine alıştırma yapıyordum ve parmağımı mum alevinin içine soktum dumanlar çıktı ama hiç acı yoktu. Şu anda yara da yok. Bu ne anlama geliyor? Lütfen yardımcı olur musunuz? Yetenek mi?
İstediğinizde yakıyor istemediğinizde yakmıyorsa bir yetenekten bahsedebiliriz. Genel olarak parmaklarınızda hiç acı hissetmiyorsanız tıbbi kontrol şart, zira farkında olmadan kendinize ciddi bir zarar verebilirsiniz.

Ateş kontrolünün bir aşaması bu, kontrol etmeye uyumlu olduğunu gösterir ve çalışmalarınızında bir neticesi. Tabi bu küçük ve kontrol edilebilen miktar için gecerli, konrol dışındaki büyük alevler yakar, konsantrasyonunu bozarsanda yakar. hızlı ilerleme yavaş yavaş şimdilik mumla çalış bence

Hint fakirlerinin sıcak köz de yada cam kırıkları üzerinde yürümesi gibi sanırım sizin yaşadığınız. Onlar bunu gücü ve inançlarını test etmek için yaparmış, inancın kuvvetini ölçmek için. Bunu yapabilmek içinde 5 duyu terbiyesi yapılırmış yani aslında bir nevi motivasyon ile yapıyorlar kısacası..

kendini yakmazsa iyi. bu kafanla öleceksin haberin yok. öğretmedi sana annen ve ilkokul hocan ya da çevren ateşle oynanmaz diye. bari git dışarda boş alanda yapta evi de kendinle yakma :D Allah'ım ne kafalar var yarabbim.

Buradaki önemli nokta kendinizi zamanlamı bu hale getirdiniz ? İstediğiniz zaman acıyı hissediyor istemediğiniz zaman hissetmiyormusunuz ? Eğer durum buysa mesele yok ama durum bu değilse ozaman tıbbi bir durum vardır.

Tenimize bir şey temas ettiğinde sinirler bunu beyne bildirir... Eğer bu temas keskin bıçak, kaynar su, sert tekme gibi tehlikeli bir şeyse; beyin kaçma emri verir... İş işten geçtiyse; bu kez de oluşan ağrıyı dindirmeye ve hasarı tedavi etmeye çalışırız. Ancak SCN9A genindeki bozukluk sinirlerin görevini yapmasını engelliyor. Hasta acı çekmediği için tehlikeyi idrak etmiyor. Nöroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Ekmekçi, hastalığın beyindeki ''dejeneratif'' diye adlandırılan bir tür yıkım hasarıyla ortaya çıkmış olabileceğini düşündüklerini söyledi. Bir nöroloji uzmanına başvurmanız açınızdan iyidir...

Az önce tekrar mum yaktım ve denedim, acıyı hissediyorum ama konsantre olunca ve ateşle bütünleşince hiç bir acı yok. Parmağımın üstünden duman çıkıyor ve rengi siyahlaşıyor sadece. Konsantre olmayı ve odaklanmayı bıraktığım anda eğer elim hala ateşin içindeyse acıyor. Nasıl yaptığımı bilmiyorum zamanla da olmadı aslında. Sadece 4 gündür falan uğraşıyorum ateş kontrolüyle. Umarım sonuçları iyi olur. Cevaplar için teşekkür ederim.

Eğer parmağında yara yoksa, sinir uçlarındaki hasarla alakası olduğunu sanmıyorum. Sinirlerin hasar görmesi yanık oluşmasını engellemez. Parmaklarınla başka bir nesne tutunca hissediyor musun? Veya başka bir uzvunu ateşe tut bak bakalım yanıyor mu..
Kolumu da tuttum, acı hissetmiyorum.

Geri