"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astroloji Program Tavsiyesi (Soru)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Charmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Charmed

Kayıtlı Üye
Sevgili üyeler ve astrolog arkadaşlar, yeni başlayan bir astrolog olarak sizden ufak bir tavsiye isteyeceğim. Bildiğiniz iyi ve kullanışlı astroloji programı var mı? Doğum haritası çıkaran, iki kişinin haritasını karşılaştıran, hatta mümkünse astroloji ile ilgili ipuçları veren ne program önerebilirsiniz? (Yorumcu-nun astroloji programından bahsetmeyin, sadece hesap yapıyor, ayrıca herşeyi ücretli yapmışlar, sinirbozucu.)

Teşekkürler. Programı indirip baktım. Güzel bir program ama baya eski bir programa benziyor. Bunun yeni sürümü de yok. Buna benzer ama biraz daha modern birşeye ihtiyacım.

Piyasada pek fazla astroloji ile ilgili program yok varsa cüzi rakamlarda lisans karşılığı satılıyor. Ama detaylı bir araştırmadan sonra mutlak bulursunuz.

Sevgili Charmed, ben ZET 9.1 programını kullanıyorum, tavsiye ederim. Bana göre kullanımı en kolay gelen program bu. Yıldız haritaları hazırlayabiliyorsun, iki yıldız haritasında karşılaştırma yapabiliyorsun (sinastri mesela) veya transitleri görebiliyorsun. Kişilerin haritalarını ayrı ayrı kaydedip lazım olduğunda hafızadan direk açabiliyorsun. Çok gelişmiş (şahsen beni aşan) fonksiyonları da var ama harita oluşturup karşılaştırmak gibi temel işlemleri fazlasıyla karşılar. Kurcaladıkça keşfedeceğinden eminim.

BAŞKA SİTE LİNKİ VERMEK YASAKTIR bu konuda sana yardımcı olabilir. Sinastri, transit ve birçok haritayı ücretsiz çıkarabilirsn ayrıca ücretli ve daha özel imkanları da var.

ben Astrolog5.4 kullanıyorum yaklaşık 12-13 yıldır gayet memnunum. transitleri gün gün ilerletebiliyorsun, kişilerin haritalarını aynı anda görüp aralarındaki açıları görebiliyorsın. Ayrıca gezegenlerin konumunu liste olarak ta veriyor. Kaydedebiliyorsun. Belki alıştığım için bana kolay geliyor, sen sana uygun olan programı kendin tespit edebilirsin. Ama yeterince astroloji bilgin olmadan hiç bir programı çözemezsin ve doğru şekilde kullanamazsın. Programlardan horoskop yorumu bekleme, onu sen yapacaksın. :D

Benim bildiğim 2 iyi yabancı site var yıllardır haritaları bu sitelerden çıkartırım bir astrolog programını indirmiştim iyi bir programdı astlroloji konusunda iyi olan arkadasım önermişti sonra astrolojiyle ilgilenmeyi birakinca programi kaldirmistim

Geri