Astrale çıkarken bu aşamadan sonra ne yapmam lazım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan quake
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

quake

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda bilgisayarda çalışırken, televizyon izlerken ya da yürürken aynı astrele çıkıyormuş gibi dönmeler gelmeye başladı. Bu gün bilgisayar başındayken çok sert bir dönme geldi gözlerim açıktı hemen kapattım acaba astrale geçiş yapabilir miyim dedim. Nefesimi kontrol ederek hiçliğe odaklandım kafamda sadece nefes alış verişim vardı ve çok önceden yaşadığım bir şey tekrar oldu. Odamın ışığı açıktı fakat etraf beyazlaşmaya başladı, kalbim son hız atmaya başladı. Önceden de buna benzer bir şey yaşamıştık hiç korkmadım ve bu sefer çıkacağım galiba dedim fakat bir yerden sonra yoğunluk kesildi ve çıkamadım. Bu andan sonra çıkış için ne yapmam lazım. Birde sürekli gün içi bu dönmeler neden oluyor acaba

Uğultuyu hep yaşıyordum fakat bu seviyeye hiç gelmiyordum. Buraya yazdıktan hemen sonra bu sefer astral müzik açıp tekrar denedim aynı şekilde kalbim hızlandı, müzik ile uğultunun sesi karıştı ve bembeyaz bi yere geldim oturduğumu ve pozisyonumu biliyorum ama bembeyaz bi sonsuzluktaydım ama yine çıkamadan orda enerjim düştü

O beyaz alana geldikten sonra sadece beklemem mi gerek yoksa bir şeyi imgelemem mi gerekiyor ? Bi ara farklı farklı görüntüler gördüm. Gökyüzü gördüm bulutlar vardı. Bi arada çimen gördüm ama çok kesikti arada bir de garip suratlar.

Aynı anda kulaklıktan astral ses açmıştım onla alakalı da olabilir. Benim merak ettiğim o değil lütfen bilginiz varsa benimle de paylaşın o beyaz alana geldikten sonra ne yapmam lazım ya da bir şey yapmam lazım mı

Hayatım, kim sana mp3 dinle diyor, öyle şeyler dinleme onun yerine radyo açıp boş bi frekansın hışırtı sesini dinlesen bir yerden sonra mesaj bile alırsın. Yürürken de olmaz. Eğer yürürken oluyorsa, daha başka bir yetenek var. Teknolojiden uzak dururken yapman gerekiyo. Astral öyle kolayca yapılan bir şey değil. Masa başı oturma- koltukta oturmada doğru değil. Teknik yanlış anlatılıyor. Masabaşında koltuktada çok yorgun olman gerekiyor. Sen odaklanmaya enerji harcıyorsun. Sen astrale çıkmaya zorluyorsun kendini. Kulak uğultusunu çok önemli buluyorum. Masa başı çalışırken çok yorgun olmaya çalış sandaldeye arkana yaslanıp oturma, bir elini masaya koy ve alnın elinin dış yüzüne değsin. Elinin üstüne kapan ama alnın eline değsin başının baskısı eline gelsin yani. Gözün kapalı beyaz alana geliyorsan çok iyi bu arada, kafa sesini hışırtısı mı kulak hışırtısı mı bunu bir ayırt et bu arada

Hayatım, kim sana mp3 dinle diyor, öyle şeyler dinleme onun yerine radyo açıp boş bi frekansın hışırtı sesini dinlesen bir yerden sonra mesaj bile alırsın. Yürürken de olmaz. Eğer yürürken oluyorsa, daha başka bir yetenek var. Teknolojiden uzak dururken yapman gerekiyo. Astral öyle kolayca yapılan bir şey değil. Masa başı oturma- koltukta oturmada doğru değil. Teknik yanlış anlatılıyor. Masabaşında koltuktada çok yorgun olman gerekiyor. Sen odaklanmaya enerji harcıyorsun. Sen astrale çıkmaya zorluyorsun kendini. Kulak uğultusunu çok önemli buluyorum. Masa başı çalışırken çok yorgun olmaya çalış sandaldeye arkana yaslanıp oturma, bir elini masaya koy ve alnın elinin dış yüzüne değsin. Elinin üstüne kapan ama alnın eline değsin başının baskısı eline gelsin yani. Gözün kapalı beyaz alana geliyorsan çok iyi bu arada, kafa sesini hışırtısı mı kulak hışırtısı mı bunu bir ayırt et bu arada
Önceden bende dediğin gibi düşünüyordum astralin bir tekniği var ve o teknik ile çıkılır sanıyordum ama hissetiklerime göre öyle değil bence. En rahat hissetiğim anlarda o dediğim beyaz boşluğun içine düşüyorum bomboş bembeyaz bi yerdeyim görüyorum ama devamı yok. Dediğim mp3üde rahat hissetirdiği için açıyorum beynimi boşaltıyor ana odaklanmamı sağlıyor. Dediğin çınlamaları da bir kaç kez yaşadım ama çok anlamlı şeyler değildi.

Genelde bi an birşey ile uğraşırken çok odaklandığımda aynı astrele çıkacakmış gibi dönmeler geliyor gözümü kapattığımda zaten odaklanmış oluyorum o beyazlığa düşüyorum kalbim hızlanıyor etraf iyice beyazlaşıyor o boşluğa düşüyorum ve sonra bi anda azalmaya başlıyor

Kalp hızlanmasını doğru atlatman lazım. Korkma. Çok temiz bir çocuksun. 😇☺️ Korkma mutlaka çıkarsın sürekli de deneme, güvenli bir ortamda en ummadığın anda çıkacağına eminim😇

Evet ablam, çok çıktım çoğuda istemsiz oldu. Şimdi daha seyrek oluyor. Yaşlada vücut kimyasıylada alakası var. stres hormonun olmasın. Gençsen pek stresede bakmıyor gerçi. Rahat ol, telaşlanma herkesin deneyimleyip senin deneyimleyemediğin bir şey değil. Mutlaka olacaktır, tavsiyem zorlama kendini odaklanmalarını yap bırak yap bırak ve çok umursama, üstüne düştükçe bocalarsın, ben senin çıkacağına canı gönülden yürekten inanıyorum 😉😇

Evet ablam, çok çıktım çoğuda istemsiz oldu. Şimdi daha seyrek oluyor. Yaşlada vücut kimyasıylada alakası var. stres hormonun olmasın. Gençsen pek stresede bakmıyor gerçi. Rahat ol, telaşlanma herkesin deneyimleyip senin deneyimleyemediğin bir şey değil. Mutlaka olacaktır, tavsiyem zorlama kendini odaklanmalarını yap bırak yap bırak ve çok umursama, üstüne düştükçe bocalarsın, ben senin çıkacağına canı gönülden yürekten inanıyorum 😉😇
Aslında neredeyse 7 senedir deniyorum fakat çok ara ara uyumaya yakınken titremeleri hissederek keşfettim böyle bir şey olduğunu. O çıkış anında yaşanan korkuya da alıştım. Galiba düşünce tarzımı değiştirip o an bedenden komple kopmam lazım. Böyle yazıyorum ama aşırı heyecanlıyım şuan kaç senedir bu kadar ileri gitmemiştim. İyi akşamlar dilerim

Geri